Mé Oblíbené Recepty
Játrová polévka s cuketou
Játrová polévka s cuketou
 

Játrová polévka s cuketou

Recept Játrová polévka s cuketou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Játrová polévka s cuketou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Játrová polévka s cuketou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Játrová polévka s cuketou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Játrová polévka s cuketou má průměrné hodnocení 4.7. 
Průměrné hodnocení: 4.7/5 (29 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Polévka ze zeleniny a kuřecích jater. Není zahuštěná, je dietní a lehce stravitelná.
Doba přípravy receptu je 15 min
příprava 15 min
Doba vaření receptu je 35 min
doba vaření 35 min
Počet porcí 4
počet porcí 4
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Toxiny, které játra filtrují, se v tomto orgánu neukládají. Co se v nich ukládá jsou pro tělo důležité živiny jako železo, fosfor nebo protein. Tradiční národy se živily především orgány zvířat, kdežto maso, které konzumujeme v současnosti, házely dobytku či psům.

Ingredience

1 větší brambora (200g)
1 zelená cuketa
100g mrkve
150g kuřecích jater
1 KL soli

(* KL - kávová lžička)

Postup

Bramboru, mrkev i cuketu oloupejte a vše nakrájejte na malé kostičky. Dejte do hrnce, přidejte pokrájená kuřecí játra a zalijte 1,5 litru vlažné vody. Uvěďte k varu a vařte na střední teplotu do změknutí, asi půl hodiny. Nakonec polévku osolte kávovou žičkou soli.

Inspirace pro Vás

Mořský vlk grilovaný na másle

Recept Mořský vlk grilovaný na másle má průměrné hodnocení 2.8. Recept Mořský vlk grilovaný na másle má průměrné hodnocení 2.8. Recept Mořský vlk grilovaný na másle má průměrné hodnocení 2.8. Recept Mořský vlk grilovaný na másle má průměrné hodnocení 2.8. Recept Mořský vlk grilovaný na másle má průměrné hodnocení 2.8. 
Komentáře k receptu
(0)
Mořský vlk, ryba s bílým pevným masem s minimem kostí, grilovaná v marinádě z kořeněného bylinkového másla.

Marinované kuřecí řízečky

Recept Marinované kuřecí řízečky s bylinkovými bramborami má průměrné hodnocení 4.1. Recept Marinované kuřecí řízečky s bylinkovými bramborami má průměrné hodnocení 4.1. Recept Marinované kuřecí řízečky s bylinkovými bramborami má průměrné hodnocení 4.1. Recept Marinované kuřecí řízečky s bylinkovými bramborami má průměrné hodnocení 4.1. Recept Marinované kuřecí řízečky s bylinkovými bramborami má průměrné hodnocení 4.1. 
Komentáře k receptu
(0)
Dozlatova smažené malé kuřecí řízky marinované tatarskou omáčkou, s jemnými bramborami a čerstvými bylinkami.

Rajčatové crostini

Recept Rajčatové crostini má průměrné hodnocení 4.5. Recept Rajčatové crostini má průměrné hodnocení 4.5. Recept Rajčatové crostini má průměrné hodnocení 4.5. Recept Rajčatové crostini má průměrné hodnocení 4.5. Recept Rajčatové crostini má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(0)
Itálie - chuťovka na plátku opečené bagety s rajčatovou směsí s olivami a kapary. Servírujte jako předkrm nebo pro Vaše hosty.

Rybí paštika s křenem

Recept Rybí paštika s křenovým máslem má průměrné hodnocení 3. Recept Rybí paštika s křenovým máslem má průměrné hodnocení 3. Recept Rybí paštika s křenovým máslem má průměrné hodnocení 3. Recept Rybí paštika s křenovým máslem má průměrné hodnocení 3. Recept Rybí paštika s křenovým máslem má průměrné hodnocení 3. 
Komentáře k receptu
(2)
Paštika z uzené makrely zjemněná máslem, s křenem pro lepší říz a křupavou francouzskou bagetou.

Egyptské koshari

Recept Egyptské koshari má průměrné hodnocení 3.6. Recept Egyptské koshari má průměrné hodnocení 3.6. Recept Egyptské koshari má průměrné hodnocení 3.6. Recept Egyptské koshari má průměrné hodnocení 3.6. Recept Egyptské koshari má průměrné hodnocení 3.6. 
Komentáře k receptu
(1)
Egypt - vegetariánské jídlo z vařené rýže, těstovin a čočky, servírované s rajčatovo-paprikovou salsou a opraženou cibulkou.

Svíčková na smetaně

Recept Svíčková na smetaně má průměrné hodnocení 3.6. Recept Svíčková na smetaně má průměrné hodnocení 3.6. Recept Svíčková na smetaně má průměrné hodnocení 3.6. Recept Svíčková na smetaně má průměrné hodnocení 3.6. Recept Svíčková na smetaně má průměrné hodnocení 3.6. 
Komentáře k receptu
(2)
Svíčková na smetaně, je omáčka se zeleninovým základem podávaná s nejlepším hovězím masem a nadýchaným knedlíkem.

Grilovaný kapří špíz na pivě

Recept Grilovaný kapří špíz na pivě má průměrné hodnocení 4.3. Recept Grilovaný kapří špíz na pivě má průměrné hodnocení 4.3. Recept Grilovaný kapří špíz na pivě má průměrné hodnocení 4.3. Recept Grilovaný kapří špíz na pivě má průměrné hodnocení 4.3. Recept Grilovaný kapří špíz na pivě má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(0)
Kapří filety grilované na špízu s cibulkou a slaninou, potírané marinádou ze světlého piva.

Dušená vepřová játra

Recept Vepřová játra dušená na lesních houbách má průměrné hodnocení 3.9. Recept Vepřová játra dušená na lesních houbách má průměrné hodnocení 3.9. Recept Vepřová játra dušená na lesních houbách má průměrné hodnocení 3.9. Recept Vepřová játra dušená na lesních houbách má průměrné hodnocení 3.9. Recept Vepřová játra dušená na lesních houbách má průměrné hodnocení 3.9. 
Komentáře k receptu
(1)
Delikátní dušená vepřová játra. Kousky jater se smaženou cibulkou a lesními houbami přelité chutnou omáčkou.
Komentáře k receptu Játrová polévka s cuketou
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce