
Zvěřina
(8 receptů)
Recepty na úpravu masa divokých zvířat.
Glazovaná křepelka

(5)
Kořeněné křepelky přelité máslovou glazurou z kuřecího vývaru. Pro zpestření nedělního oběda nebo k posezení s přáteli.
zařazeno v:
Zvěřina
Zvěřina
Srnčí medailonky na fenyklu

(138)
Medailonky zabalené ve schwarzwaldské šunce, poprášené fenyklem a podávané na fazolovém lůžku s pečenými žampiony.
Srnčí špízy

(11)
Srnčí maso marinované v exotické směsi ze sójové omáčky a grilované na pánvi. Na povrchu je maso hnědé, uvnitř růžové.
Srnčí guláš

(5)
Srnčí kýta dušená na cibuli a divokém koření podávaná s domácím karlovarským knedlíkem.
Lovcova křepelka

(250)
Šťavnatá křepelka marinovaná v červeném víně a octu se zeleninou a žampiony, doplněná křehkou zeleninou.
Perlička na víně

(35)
Recept je podobný francouzskému kohoutu na víně. Zde s žampiony, šalotkami a slaninou v omáčce z červeného vína.
Křepelka s čočkou a dýní

(199)
Křepelka smažená dozlatova na olivovém oleji podávaná s čočkou a slaninou na salátu z polníčku a řeřichy s máslovou dýní.
Kančí guláš

(148)
Kančí guláš tak, jak má být. Na červeném víně a jalovci se lžící rybízové marmelády.