
Klobásy a párky
(13 receptů)
Klobásy a párky v hlavních jídlech a polévkách, v chuťovkách i lehkých večeřích.
Těstoviny na červeném víně

(216)
Rajčatová omáčka na těstoviny s lehce stravitelnou cuketou, bílými žampiony a s uzenou klobásou, dušená na červeném víně.
Cizrna z jednoho hrnce

(149)
Cizrna, jinak také římský hrách, vařená v jednom hrnci v rajčatové omáčce s čerstvým špenátem a s klobásou chorizo.
Mexické fazole

(15)
Mexiko - počeštěná verze mexických červených fazolí dušených v rajčatovo-paprikové omáčcce s uzeninou.
Italský sendvič

(1)
Itálie - chléb focaccia plněný soleným hovězím, mozzarellou a paprikou ochucený italským dresingem z worchesterové omáčky.
Jednohubky s klobásou

(13)
Extra jednoduché jednohubky s dipem ze zakysané smetany a hrubozrnné hořčice.
zařazeno v: Klobásy a párky, Pomazánky, jednohubky a chlebíčky
Polévka z fazolí s chorizem

(0)
Fazolová polévka se španělskou klobásou chorizo s bylinkami a zakysanou smetanou, která se přidává do talíře.
Domácí sekaná

(23)
Domácí sekaná z mletého hovězího a vepřového masa s kořenovou zeleninou a ostrou klobásou.
Zelňačka s klobásou

(116)
Oblíbená česká polévka s kysaným bílým zelím, uzenou klobásou, zjemněná smetanou s mletou paprikou.
Těstoviny s klobásou

(14)
Kvalitní těstoviny s omáčkou z rajčat, česneku a červeného vína, které podtrhává chuť celého jídla.
Chilský párek v rohlíku

(75)
Chilská republika - klobása v pečivu s kysaným zelím, avokádem a rajčaty, pohřbená pod dávkou majonézy.
Čočka na kyselo

(1)
Jedna z mnoha variant přípravy čočky na husto (nebo také na kyselo) s čerstvým chlebem, klobásou a kyselým okurkem.
Fazolový guláš

(17)
Uzená vepřová žebra, kvalitní klobásy a lehce pikantní směs koření je to, co dělá tento guláš gastronomickým zážitkem.