
Hlavní jídla
(203 receptů)
Houbové rizotto s dýní

(9)
Itálie - pravé italské krémové rizotto se sušenými houbami a kousky dýně, zjemněné máslem a sypané parmezánem.
Plovdivské maso s okurkou

(617)
Omáčka s vepřovým masem, ozvláštněná strouhanou kyselou okurkou, částečně připomíná český hovězí guláš.
Salát s kuskusem a špenátem

(11)
Nízkokalorické, vegetariánské jídlo, s rozinkami, pečenou dýní, s čerstvým baby špenátem a slaným sýrem.
Těstoviny s pečenou dýní

(26)
Těstoviny obalené v dýňovém pyré s kousky pečené dýně, s čerstvým baby špenátem a vlašskými ořechy.
Smetanová rajčatová omáčka

(195)
Nemůžete se rozhodnout, jestli chcete těstoviny se smetanovou nebo rajčatovou omáčkou? Vyzkoušejte jejich kombinaci.
Gnocchi s rajčaty a mozzarellou

(145)
Italské bramborové noky gnocchi v jednoduché omáčce z čerstvých rajčat, se zelenými olivami a s mozzarellou.
Smetanové těstoviny s cuketou

(3)
Lehce pikantní vegetariánské těstoviny se zelenou cuketou a čerstvou bazalkou, ve smetanové omáčce se sýrem.
Kachní prsa s fazolkami

(41)
Marinovaná kachní prsíčka pečená s kůžičkou, podávaná na zelených fazolkách vařených ve šťávičce z červeného vína.
zařazeno v:
Drůbeží maso
Drůbeží maso
Jehněčí v pomalém hrnci

(135)
Kotletky okořeňte, osmažte a zbytek práce dokončí pomalý hrnec za Vás. Jednoduché a přesto výborné jehněčí.
Kachní prsa se švestkami

(85)
Kachní prsíčka s křupavou kůrčičkou, která se pečou se zralými, šťavnatými švestkami na zázvoru a bobkových listech.
zařazeno v:
Drůbeží maso
Drůbeží maso
Kuře ala bažant

(23)
Kuře pečené na způsob bažanta, prošpikované kousky uzené slaniny, na divokém koření s oříškem másla.
zařazeno v:
Drůbeží maso
Drůbeží maso
Brynzové halušky

(161)
Slovensko - tradiční halušky s brynzou a škvařenou uzenou slaninou, posypané čerstvou zelenou pažitkou.
Pikantní těstoviny s pórkem

(10)
Jednoduché a nízkokalorické těstoviny sypané italským parmezánem. Pálivé budou tak, na kolik se cítíte.
Vepřové nudličky s cibulkou

(7)
Nudličky se před smažením krátce marinují, což přidá jídlu extra chuť. Jarní cibulka přidaná před koncem pokrm zvláčňuje.
Cuketové bramboráky

(31)
Smažené bramboráky z cukety s jogurtovým dipem z bylinek a česneku jsou na povrchu křupavé, uvnitř jemné a vláčné.
Švédské masové kuličky

(12)
Švédsko - máte-li rádi masové kuličky z Ikei, připravte se. Tyhle jsou tisíckrát lepší, s omáčkou ze zakysané smetany.
Glazovaná křepelka

(5)
Kořeněné křepelky přelité máslovou glazurou z kuřecího vývaru. Pro zpestření nedělního oběda nebo k posezení s přáteli.
zařazeno v:
Zvěřina
Zvěřina
Kuřecí cuketové kuličky

(6)
Masové kuličky se strouhanou cuketou a bylinkami pečené v troubě, v domácí omáčce z čerstvých rajčat s těstovinami.
Tuňákové karbanátky

(156)
Karbanátky připravené z konzervovaného tuňáka se jedí s bramborem nebo v housce se zeleninou jako rybí hamburger.
Zeleninová frittata

(10)
Itálie - vyvážené jídlo podobné našim zapékaným těstovinám. S extra zeleninou, klobásou a hlavně s extra chutí.
Kuřecí prsa na šalotce

(3)
Kuřecí prsa smažená v kůži, podávaná ve šťávě z kuřecího vývaru, ochucená bylinkami a česnekem, zjemněná oříškem másla.
zařazeno v:
Drůbeží maso
Drůbeží maso
Stehna v limetkové šťávě

(426)
Citrusová kuřecí stehna s rýží připravená v pomalém hrnci mají málo kalorií, ale hodně chuti.
Smetanová houbová omáčka

(20)
Houbová omáčka z hovězího vývaru s kořenovou zeleninou, zjemněná smetanou a máslem, s kousky zelené pažitky.
Kuřecí prsa Alfredo

(120)
Krémová omáčka Alfredo s pečeným česnekem a zeleným hráškem, podávaná s dozlatova smaženým kuřecím masem.
Krůtí stehna v omáčce

(271)
Maso z krůtích stehen podávané na lůžku ze zeleniny a brambor, přelité červenou omáčkou, uvařenou z vypečené šťávy.
Rajčatová omáčka s houbami

(70)
Letní pokrm z rajčat a lesních hub, dušený na červeném víně a ochucený čerstvými bylinkami.
Kuřecí stehna na máslové dýni

(3)
Jídlo z jednoho pekáče. Kuřecí stehna pečená v marinádě se sójové omáčky na voňavé máslové dýni a červené paprice.
zařazeno v:
Drůbeží maso
Drůbeží maso
Svíčková z králíka

(562)
Naše klasická smetanová omáčka, ale s menší úpravou. Podle tohoto receptu připravíte jednoduchou svíčkovou z králíka.
Kuřecí stehna po marocku

(15)
Maroko - kořeněná kuřecí stehna dušená ve vývaru s cizrnou a rozinkami, s kousky rajčete a se zelenými olivami.
Srnčí medailonky na fenyklu

(138)
Medailonky zabalené ve schwarzwaldské šunce, poprášené fenyklem a podávané na fazolovém lůžku s pečenými žampiony.
Těstovinový salát v jogurtu

(3)
Skvělý, rychle připravený těstovinový salát. Podávejte samostatně nebo jako přílohu (v tomto případě vynechejte kuřecí maso).
Jarní salát s balkánským sýrem

(0)
Ředkvičky a okurky jdou skvěle k sobě. Salát podávejte jako samostatný pokrm nebo jako přílohu ke grilovanému masu.
Pesto ze sušených rajčat

(80)
Klasické pesto trochu jinak. Hlavní ingredience jsou sušená rajčata máčená v oleji, s mandlemi, parmezánem a s bazalkou.
Kuřecí stehna v ananasu

(14)
Jednoduchý recept inspirovaný asijskou kuchyní. Maso se dusí v ananasové omáčce, je šťavnaté a samo odpadá od kosti.
Hamburger s cibulovým čatní

(2)
USA - připravte si 100% domácí hamburger. Zde najdete recept na bulky, maso, ochucenou majonézu i na cibulové čatní.
Těstoviny s tuňákem a kapary

(15)
Tuňákové těstoviny na bílém víně s kapary. Máte-li rádi kombinaci tuňáka a těstovin, tento recept musíte vyzkoušet.
Kotleta s krémovou omáčkou

(1)
Vepřová kotleta v krémové, avšak chuťově výrazné bylinkové omáčce, vařená v pomalém hrnci.
Těstoviny s omáčkou enchilada

(0)
Mexiko - těstoviny vařené v jednom hrnci s kořeněným mletým masem a s mexickou rajčatovou omáčkou enchilada.
Těstoviny s kukuřičnou omáčkou

(2)
Smetanové těstoviny v omáčce z cukrové kukuřice se šunkou. Výborné se sklenkou bílého suchého vína.
zařazeno v:
Těstoviny
Těstoviny
Pstruh ve slaninovém kabátku

(177)
Bylinkový pstruh pečený s citronem ve slanině, podávaný s výraznými jogurtovými fazolkami a s máslovými žampiony.