
Grilování
(25 receptů)
Grilované maso vcelku, na špízu, ryby, zelenina, pečivo. Grilovací přílohové omáčky a marinády.
Hamburger s cibulovým čatní

(2)
USA - připravte si 100% domácí hamburger. Zde najdete recept na bulky, maso, ochucenou majonézu i na cibulové čatní.
Pstruh ve slaninovém kabátku

(177)
Bylinkový pstruh pečený s citronem ve slanině, podávaný s výraznými jogurtovými fazolkami a s máslovými žampiony.
Vepřová žebírka

(12)
Vepřová žebírka se den marinují v koření a pečou se v troubě. Dopékat je můžete na venkovním grilu nebo doma v troubě.
Vepřový burger po španělsku

(4)
Španělsko - základ tvoří mleté vepřové maso s mletou paprikou a olivami, se šafránovou majonézou a smaženou cibulkou.
Kuřecí špízy s anasem

(171)
Kuřecí špízy marinované v hořčici a medu, grilované na ohni nebo pečené v troubě s ananasem, paprikou a cibulkou.
Srnčí špízy

(11)
Srnčí maso marinované v exotické směsi ze sójové omáčky a grilované na pánvi. Na povrchu je maso hnědé, uvnitř růžové.
Grilované balíčky

(71)
Jednoduché a zdravé kuřecí maso grilované v balíčcích s čerstvou zeleninou a cukrovou kukuřicí.
Pstruh grilovaný na feferonkách

(1)
Pstruh grilovaný na bylince a marinádě z česneku a feferonky pro správný říz.
Hamburger s kozím sýrem

(160)
USA - mleté libové hovězí maso grilované s plátkem kozího sýra s bílou plísní na povrchu s domácí tatarskou omáčkou.
Mořský vlk grilovaný na másle

(48)
Mořský vlk, ryba s bílým pevným masem s minimem kostí, grilovaná v marinádě z kořeněného bylinkového másla.
Brambory pečené ve stříbře

(1)
USA - brambory pečené na grilu s hrubozrnnou solí a v máslovém kabátku, podávané se zakysanou smetanou s pažitkou.
Grilovaný kapří špíz na pivě

(9)
Kapří filety grilované na špízu s cibulkou a slaninou, potírané marinádou ze světlého piva.
Indický chléb naan

(2)
Indie - kvasnicový kynutý chléb z Asie, připravený v domácí pekárně a grilovaný na másle.
Grilovaná zelenina

(0)
Grilovaná zelenina ochucená balzamikovým octem a rajčatovým pyré.
zařazeno v:
Grilování
Grilování
Bylinkové máslo

(2)
Recept na máslo se směsí čerstvých bylinek, ochucené červeným vínem (volitelné).
zařazeno v:
Grilování
Grilování
Grilovaná vepřová žebírka

(10)
Grilovaná vepřová žebra s masem, které odpadá samo od kosti, marinované v sójové a sladké chilli omáčce.
Teriyaki na špejli

(176)
Asie - kousky kuřecího masa marinované v teriyaki omáčce podávané s dipem ze sladké chilli omáčky s jarní cibulkou a limetkou.
Marinovaná krůtí prsa

(91)
Krůtí prsa naložená v marinádě nejen ze sójové omáčky, hnědého cukru a citronové šťávy.
Tzatziki

(8)
Řecko - příloha vhodná ke grilovaným masům převážně ze salátové okurky a řeckého jogurtu.
Grilovaný mořský vlk

(98)
Ryba s bílým masem téměř bez kostí, jenž je vyhledávaná delikatesa. Zde připravená na česneku a citronu.
Jehněčí špízy souvlaki

(90)
Středomoří - jehněčí špízy naložené v marinádě z červeného vína, česneku a oregána.
Grilovaná jehlice rohozobá

(24)
Jednoduchý a rychlý recept na grilovanou jehlici rohozobou, dlouhou, štíhlou rybu s fosforovými kostmi a výtečným masem.
Grilovaná pražma královská

(404)
Mořská ryba grilovaná na česneku a rozmarýnu s chutným bílým masem a s lehce odstranitelnými kostmi.
Grilované kalamáry na česneku

(74)
Grilované kalamáry s česnekem a olivovým olejem. Maso je bílé a jemné s mírně sladkou chutí.