Jehněčí a skopové maso
(10 receptů)
Připravíme jehněčí maso, stejně jako maso dospělých ovcí - skopové maso.
Jehněčí v pomalém hrnci
(135)
Kotletky okořeňte, osmažte a zbytek práce dokončí pomalý hrnec za Vás. Jednoduché a přesto výborné jehněčí.
Jehněčí kolínko na víně
(418)
Jehněčí zadní kolínka šest a půl hodiny dušená v pomalém hrnci na směsi zeleniny a koření v omáčce z červeného vína.
Skopové na pivě
(14)
Starodávný recept na jednoduché skopové maso s kostí, dušené v pomalém hrnci na černém pivě a cibuli.
Skopové byriani
(3)
Indie - obvyklý indický recept na skopové maso vařené s rýží ve směsi rajčat a koření, podávané s jogurtovou omáčkou Raita.
Pečená jehněčí roláda
(11)
Jehněčí kýta rolovaná s kořením a česnekem, pečená v troubě se zeleninou na bílém víně.
Handi Gosht
(507)
Pákistán - dokonalá harmonie koření doplňuje chuť skopového masa pozvolna vařeném v jogurtové omáčce.
Jehněčí kuličky v omáčce
(1)
Vláčné jehněčí masové kuličky se sýrem feta v bohaté rajčatové omáčce s nádechem máty a čerstvé citronové šťávy.
Sendvič s jehněčím masem
(0)
Sytý gurmánský sendvič plněný pečenými rajčaty, šťavnatým jehněčím masem a citronovou majonézou s pečeným česnekem.
zařazeno v: Jehněčí a skopové maso, Sendviče, hamburgery a wrapy
Pečená jehněčí kýta
(12)
Šťavnatá pečeně z jehněčí kýty, marinovaná ve směsi z česneku a citronu, podávaná s bramborovou kaší.
Jehněčí špízy souvlaki
(90)
Středomoří - jehněčí špízy naložené v marinádě z červeného vína, česneku a oregána.