
Vepřové maso
(53 receptů)
Recepty na přípravu masa z prasete domácího. Uvaříme české speciality i zahranční pokrmy. Používáme 100% mleté vepřové maso, játra, žebra, pečeně a další druhy.
Polévka z uzených žeber s rýží

(91)
Polévka z uzených vepřových žeber s kulatozrnnou rýží, mrkví a hladkolistou petrželkou.
Těstoviny s masem ze žeber

(3)
Zapečené těstoviny s masem z uzených vepřových žeber se žampiony a lilkem se strouhaným sýrem.
Vepřové plátky na česneku

(322)
Detailní popis přípravy vepřových plátků ve šťávě s notnou dávkou sekaného česneku s máslovou bramborovou kaší.
Vepřové plátky na hořčici

(130)
Vepřové plátky na cibulce a kyselých okurkách dušené v hořčičné omáčce.
Vepřové výpečky se špenátem

(35)
Vepřové výpečky na kmíně s cibulkou s krémovým špenátem a domácím bramborovým knedlíkem
Kuřecí paličky s rozmarýnem

(118)
Recept na kuřecí spodní stehna rozmarýnem, balená ve slanině a pečená s brambory a větvičkou cherry rajčat.
Houbová omáčka s knedlíkem

(2)
Smetanová omáčka z lesních hub na cibulce a slanině s kynutým knedlíkem.
Špenátové toasty s ementálem

(2)
Křupavé toasty s ementálem a vepřovou šunkou doplněné o čerstvý špenát a hořčici.
zařazeno v: Sendviče, hamburgery a wrapy, Vepřové maso
Musaka s bramborem

(109)
Řecko - kombinace masité rajčatové omáčky se špetkou skořice, brambor, jemného lilku a máslové bešamelové omáčky.
Fazolový guláš

(17)
Uzená vepřová žebra, kvalitní klobásy a lehce pikantní směs koření je to, co dělá tento guláš gastronomickým zážitkem.
Boloňská omáčka

(4)
Itálie - klasická omáčka z mletého vepřového a hovězího masa v rajčatové omáčce, dochucená zeleninou a muškátovým oříškem.