
Inspirace pro Vás
Panna Cotta z podmáslí

(86)
Oblíbený nepečený italský dezert, kde se vařená smetana nechá v lednici zatuhnout se želatinou a pak se zdobí lesním ovocem.
zařazeno v:
Ovoce
Ovoce
Dušené hovězí

(232)
Měkké šťavnaté hovězí pomalu vařené na kořenové zelenině a žampionech v omáčce ovoněné červeným vínem a octem,
Kuřecí s brambory na podmáslí

(0)
Nezaměnitelná chuť kuřecího masa, odpadajícího od kosti, pečeného v pomalém hrnci v omáčce z podmáslí a brambor.
Srnčí guláš

(5)
Srnčí kýta dušená na cibuli a divokém koření podávaná s domácím karlovarským knedlíkem.
Polévka z červené čočky

(88)
Rychlá, jednoduchá, levná a zdravá. To jsou čtyři slova charakterizující tuto polévku s červenou čočkou, celerem a lžící octa.
Jednohubky s roquefortem

(15)
Aromatický sýr ozdobený sladkou nektarinkou a zelenou rukolou na křupavé francouzské bagetě.
zařazeno v: Pomazánky, jednohubky a chlebíčky, Vegetariánské
Komentáře k receptu Pečená panenka s česnekem a fenyklem
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.