
Inspirace pro Vás
Tatarák s křepelčími vejci

(71)
Tatarák trochu jinak - s nakládanou okurkou a kapary, jemně pikantní díky kapkám tabasca, zdobený křepelčím vejcem.
Lívanečkové špízy

(79)
Kynuté lívance s jahodami a pribiňáčkem provoní Váš domov, jako byste se ocitli na venkově u babičky.
zařazeno v:
Ovoce
Ovoce
Bündnerská ječná polévka

(113)
Švýcarsko - polévka z ječných krup se zeleninovým základem vařená v masovém vývaru se smetanou.
zařazeno v: Polévky zahuštěné, Mezinárodní kuchyně
Grilovaný mořský vlk

(98)
Ryba s bílým masem téměř bez kostí, jenž je vyhledávaná delikatesa. Zde připravená na česneku a citronu.
Ředkvičkový salát s nivou

(371)
Zelený zeleninový salát z ředkviček a mrkve, se smetanovým dresingem a s modrým plísňovým sýrem.
Marinované kuřecí řízečky

(12)
Dozlatova smažené malé kuřecí řízky marinované tatarskou omáčkou, s jemnými bramborami a čerstvými bylinkami.
Kuřecí prsa na šalotce

(3)
Kuřecí prsa smažená v kůži, podávaná ve šťávě z kuřecího vývaru, ochucená bylinkami a česnekem, zjemněná oříškem másla.
zařazeno v:
Drůbeží maso
Drůbeží maso
Komentáře k receptu Houskový knedlík
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
Reny
|
2015-06-01 21:41:49
Výborné! Tento knedlík představuje to, co jsem od knedlíku vždycky čekala. Nadýchaný, jemný, chuťově vyvážený, už nebudu dělat jiné! Děkuji za recept.