Mé Oblíbené Recepty
Zeleninová frittata
 

Zeleninová frittata

Recept Zeleninová frittata má průměrné hodnocení 4.6. Recept Zeleninová frittata má průměrné hodnocení 4.6. Recept Zeleninová frittata má průměrné hodnocení 4.6. Recept Zeleninová frittata má průměrné hodnocení 4.6. Recept Zeleninová frittata má průměrné hodnocení 4.6. 
Průměrné hodnocení: 4.6/5 (57 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Itálie - vyvážené jídlo podobné našim zapékaným těstovinám. S extra zeleninou, klobásou a hlavně s extra chutí.
Doba přípravy receptu je 15 min
příprava 15 min
Doba vaření receptu je 60 min
doba vaření 60 min
Počet porcí 2-3
počet porcí 2-3
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Frittata je italské jídlo podobné omeletě, jejíž základní ingrediencí jsou vejce. Frittata přibližně znamená v italštině smažený.

Ingredience

150g těstovinové rýže (orza)
1 PL olivového oleje
1 střední cibule
1 střední cuketa
100g žampionů
150g klobásy
1 rajče
2 PL sekané hladkolisté petrželky
6 vajec
sůl
čerstvě mletý pepř

(* PL - polévková lžíce)

Postup

Troubu rozehřejte na 180°C. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Cibuli oloupejte, rozpulte a nakrájejte na nudličky. Cuketu podélně rozpulte a nakrájejte na měsíčky. Žampiony nakrájejte na plátky.

V pánvi rozpalte olej, přidejte cibuli, cuketu a žampiony a smažte 3-5 minut. Odstavte bokem.

V míse vidličkou rozšlehejte vejce, osole je a opepřete. Přidejte sekanou petrželku, na malé kousky nakrájenou klobásu, na plátky nakrájené rajče, těstovinovou rýži a zeleninovou směs z pánve. Důkladně promíchejte.

Směs nalijte do kulaté mísy o průměru 20 centimetrů nebo hranaté zapékací mísy o stranách 20 centimetrů a zeleninovou frittatu pečte ve vyhřáté troubě 45 minut.

Tipy

Servírujte jako přílohu ke steaku nebo kuřeti, či jako hlavní jídlo se salátem.

Inspirace pro Vás

Krůtí sekaná s kaší

Recept Krůtí sekaná s bramborovou kaší na podmáslí má průměrné hodnocení 4.7. Recept Krůtí sekaná s bramborovou kaší na podmáslí má průměrné hodnocení 4.7. Recept Krůtí sekaná s bramborovou kaší na podmáslí má průměrné hodnocení 4.7. Recept Krůtí sekaná s bramborovou kaší na podmáslí má průměrné hodnocení 4.7. Recept Krůtí sekaná s bramborovou kaší na podmáslí má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(0)
Zdravé nemusí být nudné. Sekaná s čerstvým špenátem, podávaná s kaší s podmáslím a rajčatovou omáčkou Marinara.

Krůtí stehna na víně

Recept Krůtí stehna na víně a žampionech má průměrné hodnocení 4.6. Recept Krůtí stehna na víně a žampionech má průměrné hodnocení 4.6. Recept Krůtí stehna na víně a žampionech má průměrné hodnocení 4.6. Recept Krůtí stehna na víně a žampionech má průměrné hodnocení 4.6. Recept Krůtí stehna na víně a žampionech má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(0)
Pomalu pečená spodní krůtí stehna, ochucená doma namixovaným kořením, ve vinné omáčce s na másle opraženými žampiony.

Omáčka enchilada

Recept Omáčka enchilada má průměrné hodnocení 4.7. Recept Omáčka enchilada má průměrné hodnocení 4.7. Recept Omáčka enchilada má průměrné hodnocení 4.7. Recept Omáčka enchilada má průměrné hodnocení 4.7. Recept Omáčka enchilada má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(1)
Mexiko - speciální rajčatová omáčka používaná jako základ mnoha mexických pokrmů.

Smetanová houbová omáčka

Recept Smetanová houbová omáčka má průměrné hodnocení 4.4. Recept Smetanová houbová omáčka má průměrné hodnocení 4.4. Recept Smetanová houbová omáčka má průměrné hodnocení 4.4. Recept Smetanová houbová omáčka má průměrné hodnocení 4.4. Recept Smetanová houbová omáčka má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(0)
Houbová omáčka z hovězího vývaru s kořenovou zeleninou, zjemněná smetanou a máslem, s kousky zelené pažitky.

Těstoviny carbonara

Recept Těstoviny carbonara má průměrné hodnocení 4.2. Recept Těstoviny carbonara má průměrné hodnocení 4.2. Recept Těstoviny carbonara má průměrné hodnocení 4.2. Recept Těstoviny carbonara má průměrné hodnocení 4.2. Recept Těstoviny carbonara má průměrné hodnocení 4.2. 
Komentáře k receptu
(2)
Itálie - lahodná kombinace sušené šunky, cukety a těstovin obalených v omáčce z vaječných žloutků a smetany.

Těstoviny s avokádem

Recept Jogurtové těstoviny s avokádem a bazalkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Jogurtové těstoviny s avokádem a bazalkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Jogurtové těstoviny s avokádem a bazalkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Jogurtové těstoviny s avokádem a bazalkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Jogurtové těstoviny s avokádem a bazalkou má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(0)
Dietní a rychlé těstoviny s bylinkovou omáčkou, s jogurtem a jarní cibulkou.

Perlička na víně

Recept Perlička na víně má průměrné hodnocení 4.6. Recept Perlička na víně má průměrné hodnocení 4.6. Recept Perlička na víně má průměrné hodnocení 4.6. Recept Perlička na víně má průměrné hodnocení 4.6. Recept Perlička na víně má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(1)
Recept je podobný francouzskému kohoutu na víně. Zde s žampiony, šalotkami a slaninou v omáčce z červeného vína.

Japonské knedlíčky Gyoza

Recept Japonské knedlíčky Gyoza má průměrné hodnocení 4.3. Recept Japonské knedlíčky Gyoza má průměrné hodnocení 4.3. Recept Japonské knedlíčky Gyoza má průměrné hodnocení 4.3. Recept Japonské knedlíčky Gyoza má průměrné hodnocení 4.3. Recept Japonské knedlíčky Gyoza má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(0)
Japonsko - ručně skládané domácí knedlíčky plněné směsí mletého vepřového masa a bílého zelí s teriyaki omáčkou.
Komentáře k receptu Zeleninová frittata
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce