
Tradiční česká kuchyně
(47 receptů)
Speciality, které utváří českou národní kuchyni. Od klasických polévek, přes hlavní chody až po dezerty.
Koprová polévka

(0)
Ochutnejte jednoduchou smetanovou polévku z kopru, na které si pochutná celá Vaše rodina.
Čočka na kyselo

(1)
Jedna z mnoha variant přípravy čočky na husto (nebo také na kyselo) s čerstvým chlebem, klobásou a kyselým okurkem.
Houbová omáčka s knedlíkem

(2)
Smetanová omáčka z lesních hub na cibulce a slanině s kynutým knedlíkem.
Kulajda

(1)
Klasická česká polévka se sušenými hřiby, brambory, koprem a vařenými vejci ochucená octem a kořením.
Fazolový guláš

(17)
Uzená vepřová žebra, kvalitní klobásy a lehce pikantní směs koření je to, co dělá tento guláš gastronomickým zážitkem.