Mé Oblíbené Recepty
Skopové na pivě
Skopové na pivě
 

Skopové na pivě

Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 4.4. Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 4.4. Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 4.4. Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 4.4. Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 4.4. 
Průměrné hodnocení: 4.4/5 (56 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Starodávný recept na jednoduché skopové maso s kostí, dušené v pomalém hrnci na černém pivě a cibuli.
Doba přípravy receptu je 10 min
příprava 10 min
Doba vaření receptu je 5 hod
doba vaření 5 hod
Počet porcí 2
počet porcí 2
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Tento recept (bez jablečného octa, maso dušené v klasickém hrnci) byl publikován v kuchařce v roce 1572.

Ingredience

600g skopového s kostí
350ml černého piva
2 cibule
sůl a pepř
20g másla
1 malá KL jablečného octa

(* KL - kávová lžička)

Postup

Cibuli oloupejte, přepulte a nakrájejte na úzké plátky (po rozpadnutí na jednotlivé vrstvy zůstanou krásné měsíčky). Cibuli dejte do pomalého hrnce, přelijte černým pivem a přidejte skopové maso. Vařte na vysokou teplotu 4-5 hodin. Maso 3x-4x během vaření otočte.

Po 4 hodinách vmíchejte do pivního výpeku máslo a jablečný ocet. Maso ze všech stran osolte a opepřete, hrnec opět přiklopte a vařte poslední hodinu.

Dušené skopové podávejte přelité pivním výpekem se lžící vařené cibule.

Tipy

doporučená příloha: dušená rýže

Recept skvěle pasuje i na jehněčí a hovězí maso.

Inspirace pro Vás

Smažené sardinky s tarator

Recept Smažené sardinky s omáčkou tarator má průměrné hodnocení 4.2. Recept Smažené sardinky s omáčkou tarator má průměrné hodnocení 4.2. Recept Smažené sardinky s omáčkou tarator má průměrné hodnocení 4.2. Recept Smažené sardinky s omáčkou tarator má průměrné hodnocení 4.2. Recept Smažené sardinky s omáčkou tarator má průměrné hodnocení 4.2. 
Komentáře k receptu
(0)
Blízký východ - sardinky obalované v kukuřičné mouce smažené v citronovém oleji, podávané se sezamovou omáčkou tarator.

Mrkvový krém s čočkou

Recept Mrkvový krém s červenou čočkou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Mrkvový krém s červenou čočkou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Mrkvový krém s červenou čočkou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Mrkvový krém s červenou čočkou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Mrkvový krém s červenou čočkou má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(3)
Chutná, lehce pikantní směs plná železa s nízkým obsahem tuku. Polévka je hotová za půl hodiny nebo ji vařte v pomalém hrnci.

Pečená jablka

Recept Pečená jablka má průměrné hodnocení 4.7. Recept Pečená jablka má průměrné hodnocení 4.7. Recept Pečená jablka má průměrné hodnocení 4.7. Recept Pečená jablka má průměrné hodnocení 4.7. Recept Pečená jablka má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(4)
Plněná směsí z hnědého cukru a skořice, tyto pečená jablka servírujte horká během chladných dnů s kopečkem zmrzliny.
zařazeno v:
Dezerty pečené, Ovoce

Kuřecí stehna po marocku

Recept Kuřecí stehna po marocku má průměrné hodnocení 4.3. Recept Kuřecí stehna po marocku má průměrné hodnocení 4.3. Recept Kuřecí stehna po marocku má průměrné hodnocení 4.3. Recept Kuřecí stehna po marocku má průměrné hodnocení 4.3. Recept Kuřecí stehna po marocku má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(2)
Maroko - kořeněná kuřecí stehna dušená ve vývaru s cizrnou a rozinkami, s kousky rajčete a se zelenými olivami.

Vaječný salát s avokádem

Recept Vaječný salát s avokádem má průměrné hodnocení 4.8. Recept Vaječný salát s avokádem má průměrné hodnocení 4.8. Recept Vaječný salát s avokádem má průměrné hodnocení 4.8. Recept Vaječný salát s avokádem má průměrné hodnocení 4.8. Recept Vaječný salát s avokádem má průměrné hodnocení 4.8. 
Komentáře k receptu
(3)
Lahodný vaječný salát s kousky avokáda a čerstvou řeřichou, podávaný na rozpečeném černém pečivu.

Domácí kečup

Recept Domácí kečup má průměrné hodnocení 4.7. Recept Domácí kečup má průměrné hodnocení 4.7. Recept Domácí kečup má průměrné hodnocení 4.7. Recept Domácí kečup má průměrné hodnocení 4.7. Recept Domácí kečup má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(15)
Recept na domácí kečup je v naší rodině předáván z generace na generaci. Ingredience uvařte, propasírujte a skladujte až rok.

Těstoviny v avokádové omáčce

Recept Těstoviny v avokádové omáčce s volským okem má průměrné hodnocení 4.9. Recept Těstoviny v avokádové omáčce s volským okem má průměrné hodnocení 4.9. Recept Těstoviny v avokádové omáčce s volským okem má průměrné hodnocení 4.9. Recept Těstoviny v avokádové omáčce s volským okem má průměrné hodnocení 4.9. Recept Těstoviny v avokádové omáčce s volským okem má průměrné hodnocení 4.9. 
Komentáře k receptu
(4)
Velice rychle připravené těstoviny obalené v nevařené omáčce z avokáda a koriandru, podávané se smaženým volským okem.

Skopové na pivě

Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 4.4. Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 4.4. Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 4.4. Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 4.4. Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(0)
Starodávný recept na jednoduché skopové maso s kostí, dušené v pomalém hrnci na černém pivě a cibuli.
Komentáře k receptu Skopové na pivě
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce