Mé Oblíbené Recepty
Skopové na pivě
Skopové na pivě
 

Skopové na pivě

Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 4.4. Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 4.4. Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 4.4. Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 4.4. Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 4.4. 
Průměrné hodnocení: 4.4/5 (56 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Starodávný recept na jednoduché skopové maso s kostí, dušené v pomalém hrnci na černém pivě a cibuli.
Doba přípravy receptu je 10 min
příprava 10 min
Doba vaření receptu je 5 hod
doba vaření 5 hod
Počet porcí 2
počet porcí 2
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Tento recept (bez jablečného octa, maso dušené v klasickém hrnci) byl publikován v kuchařce v roce 1572.

Ingredience

600g skopového s kostí
350ml černého piva
2 cibule
sůl a pepř
20g másla
1 malá KL jablečného octa

(* KL - kávová lžička)

Postup

Cibuli oloupejte, přepulte a nakrájejte na úzké plátky (po rozpadnutí na jednotlivé vrstvy zůstanou krásné měsíčky). Cibuli dejte do pomalého hrnce, přelijte černým pivem a přidejte skopové maso. Vařte na vysokou teplotu 4-5 hodin. Maso 3x-4x během vaření otočte.

Po 4 hodinách vmíchejte do pivního výpeku máslo a jablečný ocet. Maso ze všech stran osolte a opepřete, hrnec opět přiklopte a vařte poslední hodinu.

Dušené skopové podávejte přelité pivním výpekem se lžící vařené cibule.

Tipy

doporučená příloha: dušená rýže

Recept skvěle pasuje i na jehněčí a hovězí maso.

Inspirace pro Vás

Kuřecí stehna na paprice

Recept Kuřecí stehna na paprice má průměrné hodnocení 4.4. Recept Kuřecí stehna na paprice má průměrné hodnocení 4.4. Recept Kuřecí stehna na paprice má průměrné hodnocení 4.4. Recept Kuřecí stehna na paprice má průměrné hodnocení 4.4. Recept Kuřecí stehna na paprice má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(0)
Výtečná chuť kuřecího masa, mleté papriky a krémové smetany s těstovinami.

Grilovaná jehlice rohozobá

Recept Grilovaná jehlice rohozobá má průměrné hodnocení 4.5. Recept Grilovaná jehlice rohozobá má průměrné hodnocení 4.5. Recept Grilovaná jehlice rohozobá má průměrné hodnocení 4.5. Recept Grilovaná jehlice rohozobá má průměrné hodnocení 4.5. Recept Grilovaná jehlice rohozobá má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(0)
Jednoduchý a rychlý recept na grilovanou jehlici rohozobou, dlouhou, štíhlou rybu s fosforovými kostmi a výtečným masem.

Glazovaná křepelka

Recept Glazovaná křepelka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Glazovaná křepelka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Glazovaná křepelka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Glazovaná křepelka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Glazovaná křepelka má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(0)
Kořeněné křepelky přelité máslovou glazurou z kuřecího vývaru. Pro zpestření nedělního oběda nebo k posezení s přáteli.
zařazeno v:
Zvěřina

Segedínský guláš

Recept Segedínský guláš má průměrné hodnocení 4.3. Recept Segedínský guláš má průměrné hodnocení 4.3. Recept Segedínský guláš má průměrné hodnocení 4.3. Recept Segedínský guláš má průměrné hodnocení 4.3. Recept Segedínský guláš má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(0)
Známý pokrm z kysaného zelí a vepřového masa podávaný s kynutým knedlíkem.

Čočková polévka

Recept Čočková polévka má průměrné hodnocení 4.4. Recept Čočková polévka má průměrné hodnocení 4.4. Recept Čočková polévka má průměrné hodnocení 4.4. Recept Čočková polévka má průměrné hodnocení 4.4. Recept Čočková polévka má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(0)
Recept na hustou čočkovou polévku s klobásou. Je jednoduchá na přípravu a skvěle zasytí.

Rybí filety na másle

Recept Rybí filety s bylinkovým máslem a kapary má průměrné hodnocení 4.1. Recept Rybí filety s bylinkovým máslem a kapary má průměrné hodnocení 4.1. Recept Rybí filety s bylinkovým máslem a kapary má průměrné hodnocení 4.1. Recept Rybí filety s bylinkovým máslem a kapary má průměrné hodnocení 4.1. Recept Rybí filety s bylinkovým máslem a kapary má průměrné hodnocení 4.1. 
Komentáře k receptu
(0)
Mořská štika smažená v kukuřičné mouce, přelitá máslovou omáčkou s kapary a čerstvými bylinkami.

Křepelka s čočkou a dýní

Recept Křepelka s čočkou a salátem z máslové dýně má průměrné hodnocení 4.5. Recept Křepelka s čočkou a salátem z máslové dýně má průměrné hodnocení 4.5. Recept Křepelka s čočkou a salátem z máslové dýně má průměrné hodnocení 4.5. Recept Křepelka s čočkou a salátem z máslové dýně má průměrné hodnocení 4.5. Recept Křepelka s čočkou a salátem z máslové dýně má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(2)
Křepelka smažená dozlatova na olivovém oleji podávaná s čočkou a slaninou na salátu z polníčku a řeřichy s máslovou dýní.
zařazeno v:
Zvěřina, Luštěniny

Pikantní těstoviny s pórkem

Recept Pikantní těstoviny s cuketou a pórkem má průměrné hodnocení 4.4. Recept Pikantní těstoviny s cuketou a pórkem má průměrné hodnocení 4.4. Recept Pikantní těstoviny s cuketou a pórkem má průměrné hodnocení 4.4. Recept Pikantní těstoviny s cuketou a pórkem má průměrné hodnocení 4.4. Recept Pikantní těstoviny s cuketou a pórkem má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(0)
Jednoduché a nízkokalorické těstoviny sypané italským parmezánem. Pálivé budou tak, na kolik se cítíte.
Komentáře k receptu Skopové na pivě
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce