Mé Oblíbené Recepty
Sendviče se sekanou a volským okem
Sendviče se sekanou a volským okem
 

Sendviče se sekanou a volským okem

Recept Sendviče se sekanou a volským okem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Sendviče se sekanou a volským okem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Sendviče se sekanou a volským okem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Sendviče se sekanou a volským okem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Sendviče se sekanou a volským okem má průměrné hodnocení 4.6. 
Průměrné hodnocení: 4.6/5 (42 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Zbyla Vám sekaná od oběda a nevíte co s ní? Vyzkoušeje ji s plátky toastového chleba, slaninou a volským okem.
Doba přípravy receptu je 30 min
příprava 30 min
Počet porcí 4
počet porcí 4
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Při snesení má vejce teplotu okolo 40°C. Jak chládne tak se obsah smršťuje. Důkazem toho je vzduchová bublina v širším konci vajíčka. Tu lze vidět po uvaření na tvrdo, po oloupání.

Ingredience

4 plátky sekané z předešlého dne (např. krůtí nebo z masové směsi)
8 plátků světlého toastového chleba
4 vejce
4-8 plátků rajčete
4 KL majonézy
sekaná čerstvá petrželka
4-8 plátků slaniny
čerstvě mletý pepř

(* KL - kávová lžička)

Postup

Troubu předehřejte na 200°C. Slaninu (pokud již nemáte nakrájenou) nakrájejte na plátky a dejte ji mezi 2 archy pečícího papíru. Nachystejte si dva pekáče, jeden větší a druhý menší, aby se pohodlně usadil ve větším. Do většího dejte slaninu mezi papíry a zatižte ji dnem druhého pekáče. Dejte péci do trouby do křupava, 10-15 minut.

Rajče nakrájejte na plátky, petrželku nasekejte a rozehřejte lžíci oleje v pánvi. Na něm osmažte vejce. Na každé přidejte pár zrníček soli. Na mřížkované grilovací pánvi (nebo v toastovači) opečte toasty. Slaninu vyndejte z trouby a místo ní dejte ohřát na plátky nakrájenou sekanou.

Čtyři toasty pořete majonézou, na každý přidejte slaninu, plátek rajčete, sekanou a volské oko. Na každé vejce namelte trochu pepře a posypte petrželkou. Přiklopte toastem a podávejte.

Inspirace pro Vás

Krémová žampionová polévka

Recept Krémová žampionová polévka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Krémová žampionová polévka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Krémová žampionová polévka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Krémová žampionová polévka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Krémová žampionová polévka má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(0)
Hustá polévka z žampionů a jemné smetany, ideální před hlavním jídlem i s pečivem k večeři.

Těstovinový salát v jogurtu

Recept Těstovinový salát v jogurtu má průměrné hodnocení 4.4. Recept Těstovinový salát v jogurtu má průměrné hodnocení 4.4. Recept Těstovinový salát v jogurtu má průměrné hodnocení 4.4. Recept Těstovinový salát v jogurtu má průměrné hodnocení 4.4. Recept Těstovinový salát v jogurtu má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(1)
Skvělý, rychle připravený těstovinový salát. Podávejte samostatně nebo jako přílohu (v tomto případě vynechejte kuřecí maso).

Lovcova křepelka

Recept Lovcova křepelka se zeleninou dušenou na česneku má průměrné hodnocení 4. Recept Lovcova křepelka se zeleninou dušenou na česneku má průměrné hodnocení 4. Recept Lovcova křepelka se zeleninou dušenou na česneku má průměrné hodnocení 4. Recept Lovcova křepelka se zeleninou dušenou na česneku má průměrné hodnocení 4. Recept Lovcova křepelka se zeleninou dušenou na česneku má průměrné hodnocení 4. 
Komentáře k receptu
(0)
Šťavnatá křepelka marinovaná v červeném víně a octu se zeleninou a žampiony, doplněná křehkou zeleninou.

Brynzové halušky

Recept Brynzové halušky má průměrné hodnocení 4.7. Recept Brynzové halušky má průměrné hodnocení 4.7. Recept Brynzové halušky má průměrné hodnocení 4.7. Recept Brynzové halušky má průměrné hodnocení 4.7. Recept Brynzové halušky má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(39)
Slovensko - tradiční halušky s brynzou a škvařenou uzenou slaninou, posypané čerstvou zelenou pažitkou.

Pečená jablka

Recept Pečená jablka má průměrné hodnocení 4.7. Recept Pečená jablka má průměrné hodnocení 4.7. Recept Pečená jablka má průměrné hodnocení 4.7. Recept Pečená jablka má průměrné hodnocení 4.7. Recept Pečená jablka má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(4)
Plněná směsí z hnědého cukru a skořice, tyto pečená jablka servírujte horká během chladných dnů s kopečkem zmrzliny.
zařazeno v:
Dezerty pečené, Ovoce

Panenka plněná prošutem

Recept Panenka plněná prošutem s brambory pečenými ve slupce má průměrné hodnocení 4.6. Recept Panenka plněná prošutem s brambory pečenými ve slupce má průměrné hodnocení 4.6. Recept Panenka plněná prošutem s brambory pečenými ve slupce má průměrné hodnocení 4.6. Recept Panenka plněná prošutem s brambory pečenými ve slupce má průměrné hodnocení 4.6. Recept Panenka plněná prošutem s brambory pečenými ve slupce má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(0)
Pečená vepřová panenka s česnekem a parmskou šunkou, podávaná s brambory pečenými ve slupce se zakysanou smetanou.
zařazeno v:
Vepřové maso, Brambory

Bündnerská ječná polévka

Recept Bündnerská ječná polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Bündnerská ječná polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Bündnerská ječná polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Bündnerská ječná polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Bündnerská ječná polévka má průměrné hodnocení 4.9. 
Komentáře k receptu
(67)
Švýcarsko - polévka z ječných krup se zeleninovým základem vařená v masovém vývaru se smetanou.

Gnocchi s rajčaty a mozzarellou

Recept Gnocchi s rajčaty a mozzarellou má průměrné hodnocení 5. Recept Gnocchi s rajčaty a mozzarellou má průměrné hodnocení 5. Recept Gnocchi s rajčaty a mozzarellou má průměrné hodnocení 5. Recept Gnocchi s rajčaty a mozzarellou má průměrné hodnocení 5. Recept Gnocchi s rajčaty a mozzarellou má průměrné hodnocení 5. 
Komentáře k receptu
(3)
Italské bramborové noky gnocchi v jednoduché omáčce z čerstvých rajčat, se zelenými olivami a s mozzarellou.
zařazeno v:
Vegetariánské, Gnocchi
Komentáře k receptu Sendviče se sekanou a volským okem
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce