Mé Oblíbené Recepty
Sendviče se sekanou a volským okem
Sendviče se sekanou a volským okem
 

Sendviče se sekanou a volským okem

Recept Sendviče se sekanou a volským okem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Sendviče se sekanou a volským okem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Sendviče se sekanou a volským okem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Sendviče se sekanou a volským okem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Sendviče se sekanou a volským okem má průměrné hodnocení 4.6. 
Průměrné hodnocení: 4.6/5 (42 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Zbyla Vám sekaná od oběda a nevíte co s ní? Vyzkoušeje ji s plátky toastového chleba, slaninou a volským okem.
Doba přípravy receptu je 30 min
příprava 30 min
Počet porcí 4
počet porcí 4
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Při snesení má vejce teplotu okolo 40°C. Jak chládne tak se obsah smršťuje. Důkazem toho je vzduchová bublina v širším konci vajíčka. Tu lze vidět po uvaření na tvrdo, po oloupání.

Ingredience

4 plátky sekané z předešlého dne (např. krůtí nebo z masové směsi)
8 plátků světlého toastového chleba
4 vejce
4-8 plátků rajčete
4 KL majonézy
sekaná čerstvá petrželka
4-8 plátků slaniny
čerstvě mletý pepř

(* KL - kávová lžička)

Postup

Troubu předehřejte na 200°C. Slaninu (pokud již nemáte nakrájenou) nakrájejte na plátky a dejte ji mezi 2 archy pečícího papíru. Nachystejte si dva pekáče, jeden větší a druhý menší, aby se pohodlně usadil ve větším. Do většího dejte slaninu mezi papíry a zatižte ji dnem druhého pekáče. Dejte péci do trouby do křupava, 10-15 minut.

Rajče nakrájejte na plátky, petrželku nasekejte a rozehřejte lžíci oleje v pánvi. Na něm osmažte vejce. Na každé přidejte pár zrníček soli. Na mřížkované grilovací pánvi (nebo v toastovači) opečte toasty. Slaninu vyndejte z trouby a místo ní dejte ohřát na plátky nakrájenou sekanou.

Čtyři toasty pořete majonézou, na každý přidejte slaninu, plátek rajčete, sekanou a volské oko. Na každé vejce namelte trochu pepře a posypte petrželkou. Přiklopte toastem a podávejte.

Inspirace pro Vás

Cuketová buchta

Recept Cuketová buchta má průměrné hodnocení 4.5. Recept Cuketová buchta má průměrné hodnocení 4.5. Recept Cuketová buchta má průměrné hodnocení 4.5. Recept Cuketová buchta má průměrné hodnocení 4.5. Recept Cuketová buchta má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(0)
Starý recept na cuketovou buchtu se skořicí se sladkou polevou z krémového sýra.
zařazeno v:

Zeleninová s fazolemi

Recept Zeleninová polévka s fazolemi má průměrné hodnocení 4.4. Recept Zeleninová polévka s fazolemi má průměrné hodnocení 4.4. Recept Zeleninová polévka s fazolemi má průměrné hodnocení 4.4. Recept Zeleninová polévka s fazolemi má průměrné hodnocení 4.4. Recept Zeleninová polévka s fazolemi má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(0)
Zelenina se vaří v připraveném vývaru s bílými fazolemi a tymiánem. Polévka se nakonec se ochutí strouhaným parmezánem.

Citronové řezy s ricottou

Recept Citronové řezy s ricottou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Citronové řezy s ricottou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Citronové řezy s ricottou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Citronové řezy s ricottou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Citronové řezy s ricottou má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(2)
Sladké citronové řezy s pevným, máslovým základem a vzdušnou citronovou náplní s ricottou se správnou výškou a texturou.
zařazeno v:
Ovoce

Glazovaná křepelka

Recept Glazovaná křepelka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Glazovaná křepelka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Glazovaná křepelka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Glazovaná křepelka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Glazovaná křepelka má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(5)
Kořeněné křepelky přelité máslovou glazurou z kuřecího vývaru. Pro zpestření nedělního oběda nebo k posezení s přáteli.
zařazeno v:
Zvěřina

Kachna s červeným zelím

Recept Pečená kachna s červeným zelím a knedlí má průměrné hodnocení 4.9. Recept Pečená kachna s červeným zelím a knedlí má průměrné hodnocení 4.9. Recept Pečená kachna s červeným zelím a knedlí má průměrné hodnocení 4.9. Recept Pečená kachna s červeným zelím a knedlí má průměrné hodnocení 4.9. Recept Pečená kachna s červeným zelím a knedlí má průměrné hodnocení 4.9. 
Komentáře k receptu
(734)
Tradiční česká šťavnatá pečená kachna s křupavou kůžičkou, s červeným zelím a variací knedlíků.

Těstoviny carbonara

Recept Těstoviny carbonara má průměrné hodnocení 4.4. Recept Těstoviny carbonara má průměrné hodnocení 4.4. Recept Těstoviny carbonara má průměrné hodnocení 4.4. Recept Těstoviny carbonara má průměrné hodnocení 4.4. Recept Těstoviny carbonara má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(109)
Itálie - lahodná kombinace sušené šunky, cukety a těstovin obalených v omáčce z vaječných žloutků a smetany.

Kuřecí v těstíčku

Recept Kuřecí v těstíčku má průměrné hodnocení 4.4. Recept Kuřecí v těstíčku má průměrné hodnocení 4.4. Recept Kuřecí v těstíčku má průměrné hodnocení 4.4. Recept Kuřecí v těstíčku má průměrné hodnocení 4.4. Recept Kuřecí v těstíčku má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(5)
Kuřecí prsa smažená v jemném těstíčku přelitá sladkou chilli omáčkou.

Rajská omáčka

Recept Rajská omáčka má průměrné hodnocení 4.8. Recept Rajská omáčka má průměrné hodnocení 4.8. Recept Rajská omáčka má průměrné hodnocení 4.8. Recept Rajská omáčka má průměrné hodnocení 4.8. Recept Rajská omáčka má průměrné hodnocení 4.8. 
Komentáře k receptu
(3)
Poctivá rajská omáčka s vařeným hovězím masem a nadýchaným knedlíkem.
Komentáře k receptu Sendviče se sekanou a volským okem
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce