Mé Oblíbené Recepty
Sendviče se sekanou a volským okem
Sendviče se sekanou a volským okem
 

Sendviče se sekanou a volským okem

Recept Sendviče se sekanou a volským okem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Sendviče se sekanou a volským okem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Sendviče se sekanou a volským okem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Sendviče se sekanou a volským okem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Sendviče se sekanou a volským okem má průměrné hodnocení 4.6. 
Průměrné hodnocení: 4.6/5 (42 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Zbyla Vám sekaná od oběda a nevíte co s ní? Vyzkoušeje ji s plátky toastového chleba, slaninou a volským okem.
Doba přípravy receptu je 30 min
příprava 30 min
Počet porcí 4
počet porcí 4
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Při snesení má vejce teplotu okolo 40°C. Jak chládne tak se obsah smršťuje. Důkazem toho je vzduchová bublina v širším konci vajíčka. Tu lze vidět po uvaření na tvrdo, po oloupání.

Ingredience

4 plátky sekané z předešlého dne (např. krůtí nebo z masové směsi)
8 plátků světlého toastového chleba
4 vejce
4-8 plátků rajčete
4 KL majonézy
sekaná čerstvá petrželka
4-8 plátků slaniny
čerstvě mletý pepř

(* KL - kávová lžička)

Postup

Troubu předehřejte na 200°C. Slaninu (pokud již nemáte nakrájenou) nakrájejte na plátky a dejte ji mezi 2 archy pečícího papíru. Nachystejte si dva pekáče, jeden větší a druhý menší, aby se pohodlně usadil ve větším. Do většího dejte slaninu mezi papíry a zatižte ji dnem druhého pekáče. Dejte péci do trouby do křupava, 10-15 minut.

Rajče nakrájejte na plátky, petrželku nasekejte a rozehřejte lžíci oleje v pánvi. Na něm osmažte vejce. Na každé přidejte pár zrníček soli. Na mřížkované grilovací pánvi (nebo v toastovači) opečte toasty. Slaninu vyndejte z trouby a místo ní dejte ohřát na plátky nakrájenou sekanou.

Čtyři toasty pořete majonézou, na každý přidejte slaninu, plátek rajčete, sekanou a volské oko. Na každé vejce namelte trochu pepře a posypte petrželkou. Přiklopte toastem a podávejte.

Inspirace pro Vás

Melounový salát s fíky

Recept Melounový salát s fíky má průměrné hodnocení 4.6. Recept Melounový salát s fíky má průměrné hodnocení 4.6. Recept Melounový salát s fíky má průměrné hodnocení 4.6. Recept Melounový salát s fíky má průměrné hodnocení 4.6. Recept Melounový salát s fíky má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(3)
Jednoduchý a rychlý salát z červeného melounu se sladkými fíky s osvěžujícím jogurtovo-mátovým dresingem.
zařazeno v:
Saláty, Ovoce

Egyptské koshari

Recept Egyptské koshari má průměrné hodnocení 4.5. Recept Egyptské koshari má průměrné hodnocení 4.5. Recept Egyptské koshari má průměrné hodnocení 4.5. Recept Egyptské koshari má průměrné hodnocení 4.5. Recept Egyptské koshari má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(0)
Egypt - vegetariánské jídlo z vařené rýže, těstovin a čočky, servírované s rajčatovo-paprikovou salsou a opraženou cibulkou.

Solené hovězí

Recept Solené hovězí má průměrné hodnocení 4.7. Recept Solené hovězí má průměrné hodnocení 4.7. Recept Solené hovězí má průměrné hodnocení 4.7. Recept Solené hovězí má průměrné hodnocení 4.7. Recept Solené hovězí má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(56)
Společenství Commonwealth - Hovězí šest dní marinované v lednici ve směsi koření, soli, cukru a dusitanové soli.

Dýňové pyré

Recept Dýňové pyré má průměrné hodnocení 4.4. Recept Dýňové pyré má průměrné hodnocení 4.4. Recept Dýňové pyré má průměrné hodnocení 4.4. Recept Dýňové pyré má průměrné hodnocení 4.4. Recept Dýňové pyré má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(1)
Pyré z dýně, které pokud hned nespotřebujete, můžete zamrazit a provonět domov podzimem pokrmy z pyré i v zimě.
zařazeno v:

Skopové na pivě

Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 4.4. Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 4.4. Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 4.4. Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 4.4. Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(1)
Starodávný recept na jednoduché skopové maso s kostí, dušené v pomalém hrnci na černém pivě a cibuli.

Jehněčí špízy souvlaki

Recept Jehněčí špízy souvlaki má průměrné hodnocení 4.6. Recept Jehněčí špízy souvlaki má průměrné hodnocení 4.6. Recept Jehněčí špízy souvlaki má průměrné hodnocení 4.6. Recept Jehněčí špízy souvlaki má průměrné hodnocení 4.6. Recept Jehněčí špízy souvlaki má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(10)
Středomoří - jehněčí špízy naložené v marinádě z červeného vína, česneku a oregána.

Španělský ptáček

Recept Španělský ptáček má průměrné hodnocení 4.7. Recept Španělský ptáček má průměrné hodnocení 4.7. Recept Španělský ptáček má průměrné hodnocení 4.7. Recept Španělský ptáček má průměrné hodnocení 4.7. Recept Španělský ptáček má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(3)
Hovězí závitek plněný párkem, kyselou okurkou, vejcem a slaninou s vařenou rýží.

Bliny s kaviárem

Recept Bliny s kaviárem má průměrné hodnocení 4.3. Recept Bliny s kaviárem má průměrné hodnocení 4.3. Recept Bliny s kaviárem má průměrné hodnocení 4.3. Recept Bliny s kaviárem má průměrné hodnocení 4.3. Recept Bliny s kaviárem má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(0)
Rusko - specialita z máslového kynutého těsta z pohankové mouky, tradičně podávaná s kaviárem a vychlazeným šampaňským.
Komentáře k receptu Sendviče se sekanou a volským okem
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce