Mé Oblíbené Recepty
Sendviče se sekanou a volským okem
Sendviče se sekanou a volským okem
 

Sendviče se sekanou a volským okem

Recept Sendviče se sekanou a volským okem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Sendviče se sekanou a volským okem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Sendviče se sekanou a volským okem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Sendviče se sekanou a volským okem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Sendviče se sekanou a volským okem má průměrné hodnocení 4.6. 
Průměrné hodnocení: 4.6/5 (42 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Zbyla Vám sekaná od oběda a nevíte co s ní? Vyzkoušeje ji s plátky toastového chleba, slaninou a volským okem.
Doba přípravy receptu je 30 min
příprava 30 min
Počet porcí 4
počet porcí 4
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Při snesení má vejce teplotu okolo 40°C. Jak chládne tak se obsah smršťuje. Důkazem toho je vzduchová bublina v širším konci vajíčka. Tu lze vidět po uvaření na tvrdo, po oloupání.

Ingredience

4 plátky sekané z předešlého dne (např. krůtí nebo z masové směsi)
8 plátků světlého toastového chleba
4 vejce
4-8 plátků rajčete
4 KL majonézy
sekaná čerstvá petrželka
4-8 plátků slaniny
čerstvě mletý pepř

(* KL - kávová lžička)

Postup

Troubu předehřejte na 200°C. Slaninu (pokud již nemáte nakrájenou) nakrájejte na plátky a dejte ji mezi 2 archy pečícího papíru. Nachystejte si dva pekáče, jeden větší a druhý menší, aby se pohodlně usadil ve větším. Do většího dejte slaninu mezi papíry a zatižte ji dnem druhého pekáče. Dejte péci do trouby do křupava, 10-15 minut.

Rajče nakrájejte na plátky, petrželku nasekejte a rozehřejte lžíci oleje v pánvi. Na něm osmažte vejce. Na každé přidejte pár zrníček soli. Na mřížkované grilovací pánvi (nebo v toastovači) opečte toasty. Slaninu vyndejte z trouby a místo ní dejte ohřát na plátky nakrájenou sekanou.

Čtyři toasty pořete majonézou, na každý přidejte slaninu, plátek rajčete, sekanou a volské oko. Na každé vejce namelte trochu pepře a posypte petrželkou. Přiklopte toastem a podávejte.

Inspirace pro Vás

Rybí paštika s křenem

Recept Rybí paštika s křenovým máslem má průměrné hodnocení 4.4. Recept Rybí paštika s křenovým máslem má průměrné hodnocení 4.4. Recept Rybí paštika s křenovým máslem má průměrné hodnocení 4.4. Recept Rybí paštika s křenovým máslem má průměrné hodnocení 4.4. Recept Rybí paštika s křenovým máslem má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(0)
Paštika z uzené makrely zjemněná máslem, s křenem pro lepší říz a křupavou francouzskou bagetou.

Jarní salát s balkánským sýrem

Recept Jarní salát s balkánským sýrem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Jarní salát s balkánským sýrem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Jarní salát s balkánským sýrem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Jarní salát s balkánským sýrem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Jarní salát s balkánským sýrem má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(0)
Ředkvičky a okurky jdou skvěle k sobě. Salát podávejte jako samostatný pokrm nebo jako přílohu ke grilovanému masu.
zařazeno v:
Saláty, Vegetariánské

Těstoviny s pečenou dýní

Recept Těstoviny s pečenou dýní má průměrné hodnocení 4.5. Recept Těstoviny s pečenou dýní má průměrné hodnocení 4.5. Recept Těstoviny s pečenou dýní má průměrné hodnocení 4.5. Recept Těstoviny s pečenou dýní má průměrné hodnocení 4.5. Recept Těstoviny s pečenou dýní má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(0)
Těstoviny obalené v dýňovém pyré s kousky pečené dýně, s čerstvým baby špenátem a vlašskými ořechy.

Dušené hovězí

Recept Dušené hovězí s těstovinovou rýží a bagetou má průměrné hodnocení 4.2. Recept Dušené hovězí s těstovinovou rýží a bagetou má průměrné hodnocení 4.2. Recept Dušené hovězí s těstovinovou rýží a bagetou má průměrné hodnocení 4.2. Recept Dušené hovězí s těstovinovou rýží a bagetou má průměrné hodnocení 4.2. Recept Dušené hovězí s těstovinovou rýží a bagetou má průměrné hodnocení 4.2. 
Komentáře k receptu
(0)
Měkké šťavnaté hovězí pomalu vařené na kořenové zelenině a žampionech v omáčce ovoněné červeným vínem a octem,

Polévka z fazolí s chorizem

Recept Polévka z fazolí s chorizem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Polévka z fazolí s chorizem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Polévka z fazolí s chorizem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Polévka z fazolí s chorizem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Polévka z fazolí s chorizem má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(0)
Fazolová polévka se španělskou klobásou chorizo s bylinkami a zakysanou smetanou, která se přidává do talíře.

Salát z fialových brambor

Recept Salát z fialových brambor má průměrné hodnocení 4.6. Recept Salát z fialových brambor má průměrné hodnocení 4.6. Recept Salát z fialových brambor má průměrné hodnocení 4.6. Recept Salát z fialových brambor má průměrné hodnocení 4.6. Recept Salát z fialových brambor má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(0)
Recept na bramborový salát s fialovými brambory s hořčičnou majonézou. Můžete však použít jakékoli brambory máte po ruce.
zařazeno v:
Přílohy, Brambory

Srnčí medailonky na fenyklu

Recept Srnčí medailonky na fenyklu má průměrné hodnocení 4.6. Recept Srnčí medailonky na fenyklu má průměrné hodnocení 4.6. Recept Srnčí medailonky na fenyklu má průměrné hodnocení 4.6. Recept Srnčí medailonky na fenyklu má průměrné hodnocení 4.6. Recept Srnčí medailonky na fenyklu má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(2)
Medailonky zabalené ve schwarzwaldské šunce, poprášené fenyklem a podávané na fazolovém lůžku s pečenými žampiony.
zařazeno v:
Zvěřina, Luštěniny, Houby

Houbové rizoto

Recept Houbové rizoto má průměrné hodnocení 4.6. Recept Houbové rizoto má průměrné hodnocení 4.6. Recept Houbové rizoto má průměrné hodnocení 4.6. Recept Houbové rizoto má průměrné hodnocení 4.6. Recept Houbové rizoto má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(0)
Krémové vegetariánské rizoto s hlívou ústřičnou a žampiony, vařené ve vývaru a brandy, za které by se žádný Ital nestyděl.
Komentáře k receptu Sendviče se sekanou a volským okem
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce