Mé Oblíbené Recepty
Salát z nových brambor
Salát z nových brambor
 

Salát z nových brambor

Recept Salát z nových brambor má průměrné hodnocení 4.5. Recept Salát z nových brambor má průměrné hodnocení 4.5. Recept Salát z nových brambor má průměrné hodnocení 4.5. Recept Salát z nových brambor má průměrné hodnocení 4.5. Recept Salát z nových brambor má průměrné hodnocení 4.5. 
Průměrné hodnocení: 4.5/5 (2 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Levný jednoduchý bramborový salát se správně štiplavou zálivkou ze zakysané smetany s čerstvou pažitkou.
Doba přípravy receptu je 10 min
příprava 10 min
Doba vaření receptu je 30 min
doba vaření 30 min
Počet porcí 4
počet porcí 4
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Každý člověk na světě sní v průměru 33 kilogramů brambor ročně. Výjimku tvoří Australané. Tito milovníci brambor sní neuvěřitelných 60 kilogramů.

Ingredience

800g nových malých brambor
sůl a čerstvě mletý pepř
3 PL sekané četstvé pažitky
2 PL jablečného octa
175g 15% zakysané smetany

(* PL - polévková lžíce)

Postup

Brambory důkladně omyjte a uvařte do měkka. Mezitím v misce smíchejte zakysanou smetanu, pažitku, jablečný ocet a důkladně osolte i opepřete. Zálivka nesmí být planá, ale naopak velice výrazná. Jakmile ji promícháte s brambory, chutě se krásně spojí.

Brambory slijte, nechte zchládnout a přepulte. Promíchejte se zálivkou a salát nechte alespoň jednu hodinu odstát, aby brambory měly čas do sebe nasát chutě ze zálivky.

Tipy

Bramborový salát můžete konzumovat jak s řízky, tak s masem na přírodno, či s grilovanou rybou.

Inspirace pro Vás

Zeleninová frittata

Recept Zeleninová frittata má průměrné hodnocení 4.6. Recept Zeleninová frittata má průměrné hodnocení 4.6. Recept Zeleninová frittata má průměrné hodnocení 4.6. Recept Zeleninová frittata má průměrné hodnocení 4.6. Recept Zeleninová frittata má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(0)
Itálie - vyvážené jídlo podobné našim zapékaným těstovinám. S extra zeleninou, klobásou a hlavně s extra chutí.

Japonské knedlíčky Gyoza

Recept Japonské knedlíčky Gyoza má průměrné hodnocení 4.3. Recept Japonské knedlíčky Gyoza má průměrné hodnocení 4.3. Recept Japonské knedlíčky Gyoza má průměrné hodnocení 4.3. Recept Japonské knedlíčky Gyoza má průměrné hodnocení 4.3. Recept Japonské knedlíčky Gyoza má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(0)
Japonsko - ručně skládané domácí knedlíčky plněné směsí mletého vepřového masa a bílého zelí s teriyaki omáčkou.

Rybí pomazánka

Recept Rybí pomazánka má průměrné hodnocení 5. Recept Rybí pomazánka má průměrné hodnocení 5. Recept Rybí pomazánka má průměrné hodnocení 5. Recept Rybí pomazánka má průměrné hodnocení 5. Recept Rybí pomazánka má průměrné hodnocení 5. 
Komentáře k receptu
(0)
Nadýchaná rybí pomazánka z konzervovaných sardinek, s krémovým sýrem a čerstvým chlebem.

Bramborový guláš s klobásou

Recept Bramborový guláš s klobásou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Bramborový guláš s klobásou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Bramborový guláš s klobásou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Bramborový guláš s klobásou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Bramborový guláš s klobásou má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(0)
Levný výtečný pokrm z brambor a uzeniny bez použití zahušťovadel.

Králičí filety s těstovinami

Recept Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy má průměrné hodnocení 4.5. Recept Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy má průměrné hodnocení 4.5. Recept Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy má průměrné hodnocení 4.5. Recept Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy má průměrné hodnocení 4.5. Recept Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(0)
Marinování králičích filetů v oleji, česneku a tymiánu zaručí nevysušené maso. S těstovinami a zálivkou s vlašskými ořechy.

Zelené fazolky se šalotkou

Recept Zelené fazolky se šalotkou má průměrné hodnocení 4.4. Recept Zelené fazolky se šalotkou má průměrné hodnocení 4.4. Recept Zelené fazolky se šalotkou má průměrné hodnocení 4.4. Recept Zelené fazolky se šalotkou má průměrné hodnocení 4.4. Recept Zelené fazolky se šalotkou má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(0)
Teplé máslové fazolové lusky se šalotkou, osmaženou do křupava. Vhodné jako příloha k masu.
zařazeno v:
Přílohy

Glazovaná křepelka

Recept Glazovaná křepelka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Glazovaná křepelka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Glazovaná křepelka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Glazovaná křepelka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Glazovaná křepelka má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(0)
Kořeněné křepelky přelité máslovou glazurou z kuřecího vývaru. Pro zpestření nedělního oběda nebo k posezení s přáteli.
zařazeno v:
Zvěřina

Sendvič s tuňákovým salátem

Recept Sendvič s tuňákovým salátem má průměrné hodnocení 5. Recept Sendvič s tuňákovým salátem má průměrné hodnocení 5. Recept Sendvič s tuňákovým salátem má průměrné hodnocení 5. Recept Sendvič s tuňákovým salátem má průměrné hodnocení 5. Recept Sendvič s tuňákovým salátem má průměrné hodnocení 5. 
Komentáře k receptu
(0)
Šťavnatý a jemný tuňákový salát s bylinkami podávejte se zeleninou na pečivu nebo studený s těstovinami.
Komentáře k receptu Salát z nových brambor
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce