
Inspirace pro Vás
Těstoviny v avokádové omáčce

(89)
Velice rychle připravené těstoviny obalené v nevařené omáčce z avokáda a koriandru, podávané se smaženým volským okem.
Dušená vepřová játra

(79)
Delikátní dušená vepřová játra. Kousky jater se smaženou cibulkou a lesními houbami přelité chutnou omáčkou.
Poctivý drůbeží vývar

(0)
Nejlepší domácí drůbeží vývar, který jste ochutnali. Vhodný do polévek, pod maso a kamkoli, kde je vyžadován vývar z drůbeže.
Zeleninová s fazolemi

(12)
Zelenina se vaří v připraveném vývaru s bílými fazolemi a tymiánem. Polévka se nakonec se ochutí strouhaným parmezánem.
Krůtí sekaná s kaší

(2)
Zdravé nemusí být nudné. Sekaná s čerstvým špenátem, podávaná s kaší s podmáslím a rajčatovou omáčkou Marinara.
Bramboráky na tři způsoby

(66)
Recept na bramborák, bramborák se slaninou a kuřecí řízek Ondráš smažený v bramborákovém těstě.
Buchty se sladkou náplní

(78)
České buchty z kynutého těsta, jaké dělávala babička. Vyberte si mezi povidlovou či tvarohovou náplní nebo udělejte rovnou obě.
zařazeno v:
Tradiční česká kuchyně
Tradiční česká kuchyně
Komentáře k receptu Salát z nových brambor
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.