
Inspirace pro Vás
Marinované kuřecí řízečky

(12)
Dozlatova smažené malé kuřecí řízky marinované tatarskou omáčkou, s jemnými bramborami a čerstvými bylinkami.
Směs pěti koření

(2)
Čína - směs koření lze bez problému namíchat i v domácích českých podmínkách.
zařazeno v:
Mezinárodní kuchyně
Mezinárodní kuchyně
Sendvič s tuňákovým salátem

(14)
Šťavnatý a jemný tuňákový salát s bylinkami podávejte se zeleninou na pečivu nebo studený s těstovinami.
Gnocchi s rajčaty a mozzarellou

(145)
Italské bramborové noky gnocchi v jednoduché omáčce z čerstvých rajčat, se zelenými olivami a s mozzarellou.
Pečená jehněčí roláda

(11)
Jehněčí kýta rolovaná s kořením a česnekem, pečená v troubě se zeleninou na bílém víně.
Filet se salsou a kuskusem

(134)
Pečené rybí filety, přelité voňavou rajčatovou směsí s olivami, podávané s citronovým kuskusem se zeleným sladkým hráškem.
zařazeno v: Ryby a mořské plody, Kuskus, bulgur, polenta
Švédské masové kuličky

(12)
Švédsko - máte-li rádi masové kuličky z Ikei, připravte se. Tyhle jsou tisíckrát lepší, s omáčkou ze zakysané smetany.
Rybí filety v pivním těstíčku

(117)
Šťavnatá ryba hluboce smažená v pivním těstíčku s jednoduchou domácí tatarkou, salátem a kousky citronu.
zařazeno v:
Ryby a mořské plody
Ryby a mořské plody
Komentáře k receptu Rybí paštika s křenovým máslem
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.