Mé Oblíbené Recepty
Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou
Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou
 

Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou

Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 3.5. Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 3.5. Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 3.5. Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 3.5. Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 3.5. 
Průměrné hodnocení: 3.5/5 (27 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Šťavnatá ryba hluboce smažená v pivním těstíčku s jednoduchou domácí tatarkou, salátem a kousky citronu.
Doba přípravy receptu je 15 min
příprava 15 min
Doba vaření receptu je 10 min
doba vaření 10 min
Počet porcí 2
počet porcí 2
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Nejstarší recept na výrobu piva patří Sumerům a je starý 4000 let. Ve středověku bylo pivo konzumováno více něž voda. Důvod? Alkohol byl ze zdravotních důvodu bezpečnější nápoj.

Ingredience

rybí filety v těstíčku

500ml rostlinného oleje
60g hladké mouky
1/2 KL soli
1/2 KL prášku do pečiva
160ml světlého piva
2 rybí filety s pevným bílým masem bez kůže a kosti, např. z tresky nebo sumce, 350g
1 citron

domácí tatarka

100ml majonézy
2 střední naložené okurky, celkem okolo 50g
1/2 KL kaparů
1 PL citronové šťávy
pár kapek tabasca nebo jiné pálivé omáčky

(* PL - polévková lžíce)
(* KL - kávová lžička)

Postup

Nejprve si přpravte tatarskou omáčku. Okurky a kapary nakrájejte na jemno, a vmíchejte do majonézy spolu s citronovou šťávou a tabascem (množství podle toho, jak má kdo rád ostré). Aby se chuťe spojily, dejte domácí tatarku nejlépe alespoň na tři hodiny odležet do lednice.

Rybu nakrájejte na asi 2x6 centimetrů dlouhé obdélníčky. Osušte je papírovou utěrkou a osolte. V pánvi rozehřejte olej. Pokud vlastníte termometr, neváhejte ho použít. Olej by měl mít konstantní teplotu 180°C (350F) při smažení. V misce smíchejte mouku a prášek do pečiva se špetkou soli a vmíchejte světlé pivo.

Rybí filety namočte do těstíčka a smažte v rozpáleném oleji do zlatova, 2-3 minuty z každé strany (druhá strana se udělá rychleji než první). Po vyjmutí z pánve filety osušte papírovým ubrouskem. Podávejte s kousky citronu a s domácí tatarskou omáčkou. 

Tipy

doporučená příloha: smažené steakové hranolky a salát (na fotografii je směs bílého zelí (recept ZDE) s polníčkem a rukolou, zakapaná balzamikovým octem glazé) 

Inspirace pro Vás

Sendvič s jehněčím masem

Recept Sendvič s jehněčím masem, pečenými rajčaty a citronovou majonézou má průměrné hodnocení 3.9. Recept Sendvič s jehněčím masem, pečenými rajčaty a citronovou majonézou má průměrné hodnocení 3.9. Recept Sendvič s jehněčím masem, pečenými rajčaty a citronovou majonézou má průměrné hodnocení 3.9. Recept Sendvič s jehněčím masem, pečenými rajčaty a citronovou majonézou má průměrné hodnocení 3.9. Recept Sendvič s jehněčím masem, pečenými rajčaty a citronovou majonézou má průměrné hodnocení 3.9. 
Komentáře k receptu
(0)
Sytý gurmánský sendvič plněný pečenými rajčaty, šťavnatým jehněčím masem a citronovou majonézou s pečeným česnekem.

Houbové kari

Recept Houbové kari má průměrné hodnocení 3.5. Recept Houbové kari má průměrné hodnocení 3.5. Recept Houbové kari má průměrné hodnocení 3.5. Recept Houbové kari má průměrné hodnocení 3.5. Recept Houbové kari má průměrné hodnocení 3.5. 
Komentáře k receptu
(2)
Vyzkoušejte tento exotický pokrm z lesních hub, žlutého koření kari, brambor a kokosového mléka.

Gnocchi s rajčaty a mozzarellou

Recept Gnocchi s rajčaty a mozzarellou má průměrné hodnocení 3.2. Recept Gnocchi s rajčaty a mozzarellou má průměrné hodnocení 3.2. Recept Gnocchi s rajčaty a mozzarellou má průměrné hodnocení 3.2. Recept Gnocchi s rajčaty a mozzarellou má průměrné hodnocení 3.2. Recept Gnocchi s rajčaty a mozzarellou má průměrné hodnocení 3.2. 
Komentáře k receptu
(0)
Italské bramborové noky gnocchi v jednoduché omáčce z čerstvých rajčat, se zelenými olivami a s mozzarellou.
zařazeno v:
Vegetariánské, Gnocchi

Těstoviny s omáčkou z rajčat

Recept Těstoviny s omáčkou z rajčat má průměrné hodnocení 3.9. Recept Těstoviny s omáčkou z rajčat má průměrné hodnocení 3.9. Recept Těstoviny s omáčkou z rajčat má průměrné hodnocení 3.9. Recept Těstoviny s omáčkou z rajčat má průměrné hodnocení 3.9. Recept Těstoviny s omáčkou z rajčat má průměrné hodnocení 3.9. 
Komentáře k receptu
(0)
Těstoviny s omáčkou z pečených rajčat, kaparů a ančoviček, ovoněné bílým vínem.

Mexické fazole

Recept Mexické fazole má průměrné hodnocení 2.7. Recept Mexické fazole má průměrné hodnocení 2.7. Recept Mexické fazole má průměrné hodnocení 2.7. Recept Mexické fazole má průměrné hodnocení 2.7. Recept Mexické fazole má průměrné hodnocení 2.7. 
Komentáře k receptu
(2)
Mexiko - počeštěná verze mexických červených fazolí dušených v rajčatovo-paprikové omáčcce s uzeninou.

Kuřecí paprikáš s knedlíčky

Recept Kuřecí paprikáš s knedlíčky má průměrné hodnocení 3.3. Recept Kuřecí paprikáš s knedlíčky má průměrné hodnocení 3.3. Recept Kuřecí paprikáš s knedlíčky má průměrné hodnocení 3.3. Recept Kuřecí paprikáš s knedlíčky má průměrné hodnocení 3.3. Recept Kuřecí paprikáš s knedlíčky má průměrné hodnocení 3.3. 
Komentáře k receptu
(1)
Kousky kuřecího masa vařené v paprikové omáčce se zakysanou smetanou, se zvlášť vařenými jednoduchými knedlíčky.
zařazeno v:
Drůbeží maso, Knedle

Citronové řezy s ricottou

Recept Citronové řezy s ricottou má průměrné hodnocení 3.6. Recept Citronové řezy s ricottou má průměrné hodnocení 3.6. Recept Citronové řezy s ricottou má průměrné hodnocení 3.6. Recept Citronové řezy s ricottou má průměrné hodnocení 3.6. Recept Citronové řezy s ricottou má průměrné hodnocení 3.6. 
Komentáře k receptu
(1)
Sladké citronové řezy s pevným, máslovým základem a vzdušnou citronovou náplní s ricottou se správnou výškou a texturou.
zařazeno v:
Ovoce

Omáčka z fazolových lusků

Recept Omáčka z fazolových lusků má průměrné hodnocení 3.7. Recept Omáčka z fazolových lusků má průměrné hodnocení 3.7. Recept Omáčka z fazolových lusků má průměrné hodnocení 3.7. Recept Omáčka z fazolových lusků má průměrné hodnocení 3.7. Recept Omáčka z fazolových lusků má průměrné hodnocení 3.7. 
Komentáře k receptu
(4)
Oblíbená pochoutková zelenina ve smetanovém základu s bramborem a vejcem; vhodné nejen pro vegetariány.
Komentáře k receptu Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce