Inspirace pro Vás
Dušené hovězí

(70)
Měkké šťavnaté hovězí pomalu vařené na kořenové zelenině a žampionech v omáčce ovoněné červeným vínem a octem,
Kuřecí prsa na šalotce

(1)
Kuřecí prsa smažená v kůži, podávaná ve šťávě z kuřecího vývaru, ochucená bylinkami a česnekem, zjemněná oříškem másla.
zařazeno v:
Drůbeží maso
Drůbeží maso
Mangový salát s kuřecím

(3)
Kuřecí maso pečené na hořčici a medu podávané na zeleném salátu s mangem, přelitém domácím dresingem z octa.
Třešňový koláč naruby

(2)
Třešňový základ s máslovým těstem nahoře, to je třešňový koláč naruby.
zařazeno v:
Ovoce
Ovoce
Kuřecí cuketové kuličky

(1)
Masové kuličky se strouhanou cuketou a bylinkami pečené v troubě, v domácí omáčce z čerstvých rajčat s těstovinami.
Jehněčí kolínko na víně

(21)
Jehněčí zadní kolínka šest a půl hodiny dušená v pomalém hrnci na směsi zeleniny a koření v omáčce z červeného vína.
Mořský vlk grilovaný na másle

(12)
Mořský vlk, ryba s bílým pevným masem s minimem kostí, grilovaná v marinádě z kořeněného bylinkového másla.
Komentáře k receptu Ratatouille
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.