Mé Oblíbené Recepty
Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony
Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony
 

Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony

Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 3.2. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 3.2. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 3.2. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 3.2. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 3.2. 
Průměrné hodnocení: 3.2/5 (5 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Bylinkový pstruh pečený s citronem ve slanině, podávaný s výraznými jogurtovými fazolkami a s máslovými žampiony.
Doba přípravy receptu je 20 min
příprava 20 min
Doba vaření receptu je 20 min
doba vaření 20 min
Počet porcí 2
počet porcí 2
Již bylo vloženo 4 komentářů.
zobrazit komentáře (4)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Maso pstruha může mít různé zbravení podle druhu, výskytu a potravy. Může být bílé, růžové, oranžové nebo i tmavě červené.

Ingredience

2 pstruzi, vykuchaní a zbavení šupin
sůl a čerstvě mletý pepř
1 KL koření na ryby
1 citron
4 plátky slaniny
1 KL olivového oleje
250g zelených fazolek (čerstvé nebo mražené)
140g řeckého bílého jogurtu
1 KL sekaného čerstvého kopru
1 stroužek česneku
6 velkých žampionů
30g másla
1/2 KL mletého kmínu

(* KL - kávová lžička)

Postup

Pstruhy opláchněte a osušte. Pokapejte je zevně citronovou šťávou a rozetřete po celém povrchu. Osolte je (osolte i zevnitř), opepřete a posypte bylinkovou směsí na ryby. Z citronu odkrojte 3 kolečka a jedno rozpulte. Půlku vložte do břišní dutiny ryby. Celé kolečko položte na bok pstruha a omotejte 2 plátky slaniny. Postup opakujte i u druhé ryby.

Pečení v troubě:
Na pekáč s grilovací mřížkou pstruhy položte a nechte v lednici odpočinout. Nemáte-li pekáč s grilovací mřížkou, vymažte klasický pekáč trochou oleje a na dno položte pstruhy. Budete je ale muset v půlce otočit. Grilovací mřížka zaručuje cirkulaci horkého vzduchu i pod rybou a tak se pečou rovnoměrně.

Grilování na ohni:
Grilujete-li pstruhy nad ohněm, odložte je na talíři do lednice. Na grilování doporučuji použít grilovací rošt na ryby, který velice usnadňuje jejich manipulaci na grilu. Před použitím ho lehce potřete (např. pomocí papírového ubrousku) olejem, díky kterému se ryby k roštu nepřipečou. V půlce grilování ryby otočte.

Fazolky v páře poduste do měkka (z čerstvých fazolek odkrojte konce), vodu slijte a ihned propláchněte ledovou vodou (přestanou se tak vařit). Čerstvé fazolky se budou dusit přibližně 10 minut, mražené, protože jsou předvařené, asi 3 minuty. V misce promíchejte jogurt, oloupaný a prolisovaný stroužek česneku, sekaný kopr a pár kapek citronové šťávy. Ochuťte solí a pepřem a promíchjte se studenými fazolkami.

Žampiony oloupejte a rozpulte. Na pánvi nechte rozpustit máslo (pouze rozpustit, nevařte), vmíchejte mletý kmín a sůl. V této směsi žampiony obalte. Žampiony pečte spolu s rybou v troubě nebo na grilu, potřebují stejnou dobu.

Pstruhy v kabátku pečte v troubě vyhřáté na 200°C nebo na grilu 20-25 minut, podle velikosti ryby. Podávejte s pečenými (grilovanými) žampiony, jogurtovými fazolkami a s nahřátou křupavou bagetou, kterou můžete zevnitř potřít bylinkovým máslem.

Tipy

Koření na ryby vybírejte pouze bylinkové. Jakékoli jiné koření (např. na bázi grilovacího) chuť ryby nepříjemně zastře. Obsahuje-li koření sůl, rybu osolte méně nebo vůbec, podle procentuálního množství soli obsažené ve směsi.

Ryby vždy uchovávejte před tepelnou úpravou v lednici, narozdíl od jatečních druhů mas, které vytáhněte z lednice půl hodiny před tepelnou úpravou.

Inspirace pro Vás

Krůtí hoisin

Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 4.7. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 4.7. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 4.7. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 4.7. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(1)
Krůtí medailony dušené v pomalém hrnci v husté, čínské omáčce hoisin se zeleninou a žampiony, podávané s rýží.

Těstoviny na červeném víně

Recept Těstoviny na červeném víně má průměrné hodnocení 4.4. Recept Těstoviny na červeném víně má průměrné hodnocení 4.4. Recept Těstoviny na červeném víně má průměrné hodnocení 4.4. Recept Těstoviny na červeném víně má průměrné hodnocení 4.4. Recept Těstoviny na červeném víně má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(4)
Rajčatová omáčka na těstoviny s lehce stravitelnou cuketou, bílými žampiony a s uzenou klobásou, dušená na červeném víně.

Jehněčí v pomalém hrnci

Recept Jehněčí v pomalém hrnci má průměrné hodnocení 3.8. Recept Jehněčí v pomalém hrnci má průměrné hodnocení 3.8. Recept Jehněčí v pomalém hrnci má průměrné hodnocení 3.8. Recept Jehněčí v pomalém hrnci má průměrné hodnocení 3.8. Recept Jehněčí v pomalém hrnci má průměrné hodnocení 3.8. 
Komentáře k receptu
(23)
Kotletky okořeňte, osmažte a zbytek práce dokončí pomalý hrnec za Vás. Jednoduché a přesto výborné jehněčí.

Americký chléb sourdough

Recept Americký chléb sourdough má průměrné hodnocení 4.6. Recept Americký chléb sourdough má průměrné hodnocení 4.6. Recept Americký chléb sourdough má průměrné hodnocení 4.6. Recept Americký chléb sourdough má průměrné hodnocení 4.6. Recept Americký chléb sourdough má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(1)
USA - mírně nakyslý chléb charakteristické chuti je jednoduchý, avšak časově náročný na přípravu. V lednici „zraje“ týden.

Vaječná pomazánka se sýrem

Recept Vaječná pomazánka s levandulovým sýrem má průměrné hodnocení 5. Recept Vaječná pomazánka s levandulovým sýrem má průměrné hodnocení 5. Recept Vaječná pomazánka s levandulovým sýrem má průměrné hodnocení 5. Recept Vaječná pomazánka s levandulovým sýrem má průměrné hodnocení 5. Recept Vaječná pomazánka s levandulovým sýrem má průměrné hodnocení 5. 
Komentáře k receptu
(3)
Pomazánka z vajec a taveného sýru ozdobená tyrkysovým levandulovým sýrem.

Těstoviny s masem ze žeber

Recept Těstoviny zapečené s masem z uzených žeber má průměrné hodnocení 4.4. Recept Těstoviny zapečené s masem z uzených žeber má průměrné hodnocení 4.4. Recept Těstoviny zapečené s masem z uzených žeber má průměrné hodnocení 4.4. Recept Těstoviny zapečené s masem z uzených žeber má průměrné hodnocení 4.4. Recept Těstoviny zapečené s masem z uzených žeber má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(0)
Zapečené těstoviny s masem z uzených vepřových žeber se žampiony a lilkem se strouhaným sýrem.

Španělský ptáček

Recept Španělský ptáček má průměrné hodnocení 4.7. Recept Španělský ptáček má průměrné hodnocení 4.7. Recept Španělský ptáček má průměrné hodnocení 4.7. Recept Španělský ptáček má průměrné hodnocení 4.7. Recept Španělský ptáček má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(3)
Hovězí závitek plněný párkem, kyselou okurkou, vejcem a slaninou s vařenou rýží.

Panenka plněná prošutem

Recept Panenka plněná prošutem s brambory pečenými ve slupce má průměrné hodnocení 4.6. Recept Panenka plněná prošutem s brambory pečenými ve slupce má průměrné hodnocení 4.6. Recept Panenka plněná prošutem s brambory pečenými ve slupce má průměrné hodnocení 4.6. Recept Panenka plněná prošutem s brambory pečenými ve slupce má průměrné hodnocení 4.6. Recept Panenka plněná prošutem s brambory pečenými ve slupce má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(0)
Pečená vepřová panenka s česnekem a parmskou šunkou, podávaná s brambory pečenými ve slupce se zakysanou smetanou.
zařazeno v:
Vepřové maso, Brambory
Komentáře k receptu Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
WilliamFiemi
|
Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 3.2. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 3.2. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 3.2. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 3.2. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 3.2. 
2019-06-09 19:24:59
best online casino malaysia
british casino internet
online casino games play money
download casino blackjack
real casino games to play
bet best internet casino
casino bonus
casino play online real money
all casino games downloadjugar casino por dinero real
australian online casino mac
best ranked casino on line
hot hot hot casino game pc
casinos that accept mastercard
JamesBeale
|
Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 3.2. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 3.2. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 3.2. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 3.2. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 3.2. 
2019-06-02 15:35:04
tidiness stingy sldnfl without instruction
viagra dose
authority tight-fisted sldnfl no instruction
side effects of viagra
online doctors that provide prescriptions
where to buy viagra
levitra 20 mg
otc viagra
tidiness tight-fisted sldnfl no instruction
Williamerymn
|
Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 3.2. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 3.2. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 3.2. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 3.2. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 3.2. 
2019-05-21 13:22:47
ed meds online without doctor prescription
viagra without doctor prescription judpharmacy
where to buy viagra
viagra without a doctor prescription
circuit judge dennis p. maloney
generic viagra without subscription
levitra without a doctor prescription
generic viagra without a doctor prescription
viagra prescriptions over internet
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce