
Inspirace pro Vás
Pesto

(0)
Itálie - zelená omáčka z bazalkových lístků, piniových oříšků a kvalitního olivového oleje, vhodná (nejen) k těstovinám.
Srnčí špízy

(11)
Srnčí maso marinované v exotické směsi ze sójové omáčky a grilované na pánvi. Na povrchu je maso hnědé, uvnitř růžové.
Omáčka enchilada

(2)
Mexiko - speciální rajčatová omáčka používaná jako základ mnoha mexických pokrmů.
zařazeno v:
Mezinárodní kuchyně
Mezinárodní kuchyně
Stehna v limetkové šťávě

(426)
Citrusová kuřecí stehna s rýží připravená v pomalém hrnci mají málo kalorií, ale hodně chuti.
Vepřové plátky na houbách

(3)
Vepřové plátky na houbách dušené s jalovcem a cibulkou podávané s rýží.
Mini sendviče s hovězím

(126)
Solené hovězí na bílé bagetce s křenovo-hořčičnou omáčkou, čerstvou řeřichou a kapary, zdobené parmezánem.
zařazeno v: Hovězí a telecí maso, Pomazánky, jednohubky a chlebíčky
Směs pěti koření

(2)
Čína - směs koření lze bez problému namíchat i v domácích českých podmínkách.
zařazeno v:
Mezinárodní kuchyně
Mezinárodní kuchyně
Komentáře k receptu Polévka z pečených brambor se slaninou a zakysanou smetanou
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
Nikola
|
2015-04-29 13:36:10
Úžasná chuť! Do bramborové polévky jsem přidala několik špetek kajenského pepře pro větší říz a vyšla skvěle.