
Inspirace pro Vás
Bylinkový dresing

(313)
Dresing z čerstvých bylinek z jogurtu, smetany a majonézy. Vhodný jak na salát tak k masu.
Minestrone

(17)
Itálie - ve své zemi je tahle hustá zeleninová polévka pevně zakořeněné, oblíbené jídlo. Zde vařená s fazolemi a těstovinou.
Kuřecí řízek s nivou a šunkou

(110)
Výrazná chuť nivy zjemněná máslem a šunkou tvoří skvělou kombinaci v dozlatova smaženém řízku.
Houbové rizotto s dýní

(9)
Itálie - pravé italské krémové rizotto se sušenými houbami a kousky dýně, zjemněné máslem a sypané parmezánem.
Brynzové halušky

(161)
Slovensko - tradiční halušky s brynzou a škvařenou uzenou slaninou, posypané čerstvou zelenou pažitkou.
Panenka s česnekem a fenyklem

(0)
Pečená, uprostřed narůžovělá vepřová panenka s fenyklem, česnekem a malými brambory ve slupce.
Čočka na kyselo

(1)
Jedna z mnoha variant přípravy čočky na husto (nebo také na kyselo) s čerstvým chlebem, klobásou a kyselým okurkem.
Domácí sekaná

(23)
Domácí sekaná z mletého hovězího a vepřového masa s kořenovou zeleninou a ostrou klobásou.
Komentáře k receptu Polévka z fazolí s chorizem
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.