Mé Oblíbené Recepty
Pečená krůtí stehna po provensálsku
 

Pečená krůtí stehna po provensálsku

Recept Pečená krůtí stehna po provensálsku má průměrné hodnocení 4. Recept Pečená krůtí stehna po provensálsku má průměrné hodnocení 4. Recept Pečená krůtí stehna po provensálsku má průměrné hodnocení 4. Recept Pečená krůtí stehna po provensálsku má průměrné hodnocení 4. Recept Pečená krůtí stehna po provensálsku má průměrné hodnocení 4. 
Průměrné hodnocení: 4/5 (7 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Voňavá pečená krůtí stehna s provensálskými bylinkami a brambory z jednoho pekáče podlitá vínem.
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Provensálské byliny je kořenící směs obvykle obsahující bazalku, rozmarýn a tymián. Je pojmenoavná podle francouzské oblasti Provence, kde se tyto byliny hojně vyskytují.

Ingredience

2 krůtí stehna, přibližně 600g
1/2 palice česneku
100ml bílého suchého vína
100ml drůbežího vývaru
1 PL provensálského koření
1 limetka
mletý kmín
sůl
čerstvě mletý pepř
400 g brambor

(* PL - polévková lžíce)

Postup

Troubu rozehřejeme na 200°C. Krůtí stehna osolíme, opepříme a lehce pokmínujeme. Položíme doprostřed pekáčku a kolem rozmístíme oloupané a na měsíčky nakrájené, osolené brambory. Podlijeme vínem a vývarem a posypeme provensálským kořením a přidáme oloupaný posekaný česnek. Můžete pouze na maso nebo i na brambory. Přikryjeme poklicí nebo alobalem a dáme péct do trouby na hodinu.

Po 45 minutách přidáme rozčtvrcenou limetku a pečeme dále bez přikrytí. Kontrolujeme, aby se nevypekla všechna šťáva, popřípadě podlijte směsí vína a vody.

Inspirace pro Vás

Kroupová polévka

Recept Kroupová polévka má průměrné hodnocení 4.5. Recept Kroupová polévka má průměrné hodnocení 4.5. Recept Kroupová polévka má průměrné hodnocení 4.5. Recept Kroupová polévka má průměrné hodnocení 4.5. Recept Kroupová polévka má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(3)
Jednoduchá kroupová polévka provoněná libečkem podle mojí babičky.

Kuřecí cuketové kuličky

Recept Kuřecí cuketové kuličky má průměrné hodnocení 4.2. Recept Kuřecí cuketové kuličky má průměrné hodnocení 4.2. Recept Kuřecí cuketové kuličky má průměrné hodnocení 4.2. Recept Kuřecí cuketové kuličky má průměrné hodnocení 4.2. Recept Kuřecí cuketové kuličky má průměrné hodnocení 4.2. 
Komentáře k receptu
(0)
Masové kuličky se strouhanou cuketou a bylinkami pečené v troubě, v domácí omáčce z čerstvých rajčat s těstovinami.

Tortilly s kuřecím masem

Recept Tortilly plněné kuřecím masem, zelným salátem a bylinkovým dresingem má průměrné hodnocení 4.7. Recept Tortilly plněné kuřecím masem, zelným salátem a bylinkovým dresingem má průměrné hodnocení 4.7. Recept Tortilly plněné kuřecím masem, zelným salátem a bylinkovým dresingem má průměrné hodnocení 4.7. Recept Tortilly plněné kuřecím masem, zelným salátem a bylinkovým dresingem má průměrné hodnocení 4.7. Recept Tortilly plněné kuřecím masem, zelným salátem a bylinkovým dresingem má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(319)
Tortilla plněná dozlatova opečeným kuřecím masem se zelným salátem a jemným bylinkovým dresinkem.
zařazeno v:
Drůbeží maso, Zelí

Cibulové chutney

Recept Cibulové chutney má průměrné hodnocení 4.3. Recept Cibulové chutney má průměrné hodnocení 4.3. Recept Cibulové chutney má průměrné hodnocení 4.3. Recept Cibulové chutney má průměrné hodnocení 4.3. Recept Cibulové chutney má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(0)
Karamelizovaná cibulka v omáčce je vhodný doplněk na ozdobu jednohubek, do sendvičů nebo k sýru, krekrům či k paštikám.

Pórkový krém s brambory

Recept Pórkový krém se smaženými brambory má průměrné hodnocení 4.5. Recept Pórkový krém se smaženými brambory má průměrné hodnocení 4.5. Recept Pórkový krém se smaženými brambory má průměrné hodnocení 4.5. Recept Pórkový krém se smaženými brambory má průměrné hodnocení 4.5. Recept Pórkový krém se smaženými brambory má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(0)
Polévkový krém z pórku, smetany a řeckého jogurtu, zdobený křupavými nitkami smažených brambor a petrželky.

Bündnerská ječná polévka

Recept Bündnerská ječná polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Bündnerská ječná polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Bündnerská ječná polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Bündnerská ječná polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Bündnerská ječná polévka má průměrné hodnocení 4.9. 
Komentáře k receptu
(0)
Švýcarsko - polévka z ječných krup se zeleninovým základem vařená v masovém vývaru se smetanou.

Chilský párek v rohlíku

Recept Chilský párek v rohlíku má průměrné hodnocení 4.5. Recept Chilský párek v rohlíku má průměrné hodnocení 4.5. Recept Chilský párek v rohlíku má průměrné hodnocení 4.5. Recept Chilský párek v rohlíku má průměrné hodnocení 4.5. Recept Chilský párek v rohlíku má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(0)
Chilská republika - klobása v pečivu s kysaným zelím, avokádem a rajčaty, pohřbená pod dávkou majonézy.

Grilovaná zelenina

Recept Grilovaná zelenina má průměrné hodnocení 4.5. Recept Grilovaná zelenina má průměrné hodnocení 4.5. Recept Grilovaná zelenina má průměrné hodnocení 4.5. Recept Grilovaná zelenina má průměrné hodnocení 4.5. Recept Grilovaná zelenina má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(0)
Grilovaná zelenina ochucená balzamikovým octem a rajčatovým pyré.
zařazeno v:
Grilování
Komentáře k receptu Pečená krůtí stehna po provensálsku
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce