Mé Oblíbené Recepty
Marinované kuřecí řízečky s bylinkovými bramborami
Marinované kuřecí řízečky s bylinkovými bramborami
 

Marinované kuřecí řízečky s bylinkovými bramborami

Recept Marinované kuřecí řízečky s bylinkovými bramborami má průměrné hodnocení 4.2. Recept Marinované kuřecí řízečky s bylinkovými bramborami má průměrné hodnocení 4.2. Recept Marinované kuřecí řízečky s bylinkovými bramborami má průměrné hodnocení 4.2. Recept Marinované kuřecí řízečky s bylinkovými bramborami má průměrné hodnocení 4.2. Recept Marinované kuřecí řízečky s bylinkovými bramborami má průměrné hodnocení 4.2. 
Průměrné hodnocení: 4.2/5 (5 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Dozlatova smažené malé kuřecí řízky marinované tatarskou omáčkou, s jemnými bramborami a čerstvými bylinkami.
Doba přípravy receptu je 20 min
příprava 20 min
Doba vaření receptu je 20 min
doba vaření 20 min
Počet porcí 4
počet porcí 4
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Navzdory zdravotním problémům, které způsoují, jsou bramborové lupínky nejkonzumovanějším snackem na světě s miliardami balení spotřebovaných každý rok.

Ingredience

600g kuřecích prsních řízků
sůl podle chuti
2 PL tatarské omáčky
1 vejce
1 KL hladké mouky
40ml mléka (2-3 PL)
strouhanka na obalení
olej nebo fritovací hrnec na smažení
900g brambor
1 PL sekané čerstvé pažitky
1 PL sekané čerstvé hladkolisté petrželky
20g másla

(* PL - polévková lžíce)
(* KL - kávová lžička)

Postup

Brambory oloupejte a nakrájejte na kousky. V osolené vodě je vařte do téměř měkka, asi 15 minut.

Kuřecí maso omyjte, osušte, podélně rozřízněte a přes igelitový sáček naklepejte tak, abyste maso nepotrhali. Pak maso nařežte na menší řízečky, z jednoho kuřecího prsa Vám by jich mělo vyjít asi 6. Řízky osolte a z jedné strany potřete tatarskou omáčkou. Dejte bokem.

V misce vidličkou vyšlehejte celé vejce, přidejte špetku soli, mouku a mléko a důkladně promíchejte. V této směsi řízečky namáčejte a následně obalte ve strouhance. Vkládejte je do rozpáleného oleje a smažte do zlatova.

Z uvařených brambor slijte vodu a nechte je dojít v hrnci pod poklicí. Před servírováním je omastěte máslem a přidejte promíchané sekané bylinky. Kuřecí řízečky podávejte spolu s bylinkovými bramborami na vyhřátém talíři. Pokrm můžete doplnit zeleninovou oblohou.

Tipy

Na brambory použijte vždy jen čerstvé bylinky, které v ústech a na jazyku neškrábou a mají lepší chuť.

Inspirace pro Vás

Lasagne bolognese

Recept Lasagne bolognese má průměrné hodnocení 4.5. Recept Lasagne bolognese má průměrné hodnocení 4.5. Recept Lasagne bolognese má průměrné hodnocení 4.5. Recept Lasagne bolognese má průměrné hodnocení 4.5. Recept Lasagne bolognese má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(1)
Itálie - populární italský recept vyráběný střídáním těstovinových plátu, masové omáčky a bešamelové omáčky.

Fazolová pomazánka

Recept Fazolová pomazánka se sušenými rajčaty má průměrné hodnocení 4.2. Recept Fazolová pomazánka se sušenými rajčaty má průměrné hodnocení 4.2. Recept Fazolová pomazánka se sušenými rajčaty má průměrné hodnocení 4.2. Recept Fazolová pomazánka se sušenými rajčaty má průměrné hodnocení 4.2. Recept Fazolová pomazánka se sušenými rajčaty má průměrné hodnocení 4.2. 
Komentáře k receptu
(12)
Pomazánka z bílých fazolí se sušenými rajčaty a česnekem podávaná na topinkách.

Italský sendvič

Recept Italský sendvič se soleným hovězím má průměrné hodnocení 4.2. Recept Italský sendvič se soleným hovězím má průměrné hodnocení 4.2. Recept Italský sendvič se soleným hovězím má průměrné hodnocení 4.2. Recept Italský sendvič se soleným hovězím má průměrné hodnocení 4.2. Recept Italský sendvič se soleným hovězím má průměrné hodnocení 4.2. 
Komentáře k receptu
(0)
Itálie - chléb focaccia plněný soleným hovězím, mozzarellou a paprikou ochucený italským dresingem z worchesterové omáčky.

Hovězí Stroganoff

Recept Hovězí Stroganoff má průměrné hodnocení 4.5. Recept Hovězí Stroganoff má průměrné hodnocení 4.5. Recept Hovězí Stroganoff má průměrné hodnocení 4.5. Recept Hovězí Stroganoff má průměrné hodnocení 4.5. Recept Hovězí Stroganoff má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(0)
Rusko - kousky hovězí svíčkové smažené na žampionech a sterilovaných okurkách ve smetanové omáčce.

Kousky s cibulí a jablky

Recept Kousky s karamelizovanou cibulí a jablky na listovém těstě má průměrné hodnocení 5. Recept Kousky s karamelizovanou cibulí a jablky na listovém těstě má průměrné hodnocení 5. Recept Kousky s karamelizovanou cibulí a jablky na listovém těstě má průměrné hodnocení 5. Recept Kousky s karamelizovanou cibulí a jablky na listovém těstě má průměrné hodnocení 5. Recept Kousky s karamelizovanou cibulí a jablky na listovém těstě má průměrné hodnocení 5. 
Komentáře k receptu
(3)
Pro návštěvy, které chcete oslnit. Chuť výrazného sýru, osmažené cibule a sladkého jablka se skvěle doplňuje a chutná.

Švédské masové kuličky

Recept Švédské masové kuličky má průměrné hodnocení 4.2. Recept Švédské masové kuličky má průměrné hodnocení 4.2. Recept Švédské masové kuličky má průměrné hodnocení 4.2. Recept Švédské masové kuličky má průměrné hodnocení 4.2. Recept Švédské masové kuličky má průměrné hodnocení 4.2. 
Komentáře k receptu
(1)
Švédsko - máte-li rádi masové kuličky z Ikei, připravte se. Tyhle jsou tisíckrát lepší, s omáčkou ze zakysané smetany.

Dýňový krém

Recept Dýňový krém má průměrné hodnocení 4.6. Recept Dýňový krém má průměrné hodnocení 4.6. Recept Dýňový krém má průměrné hodnocení 4.6. Recept Dýňový krém má průměrné hodnocení 4.6. Recept Dýňový krém má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(0)
Hedvábně jemný barevný krém připravený z dýně hokkaido, s kokosovým mlékem a zeleným koriandrem.

Panenka s těstovinami

Recept Vepřová panenka, žampiony a těstoviny ve vinné omáčce s česnekem má průměrné hodnocení 4.7. Recept Vepřová panenka, žampiony a těstoviny ve vinné omáčce s česnekem má průměrné hodnocení 4.7. Recept Vepřová panenka, žampiony a těstoviny ve vinné omáčce s česnekem má průměrné hodnocení 4.7. Recept Vepřová panenka, žampiony a těstoviny ve vinné omáčce s česnekem má průměrné hodnocení 4.7. Recept Vepřová panenka, žampiony a těstoviny ve vinné omáčce s česnekem má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(0)
Vepřová panenka dělaná na olivovém oleji s žampiony, v lehké pikantní omáčce z bílého suchého vína a česneku s těstovinami.
Komentáře k receptu Marinované kuřecí řízečky s bylinkovými bramborami
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce