Mé Oblíbené Recepty
Kuřecí stehna pečená v koprovém kabátku s těstovinami
Kuřecí stehna pečená v koprovém kabátku s těstovinami
 

Kuřecí stehna pečená v koprovém kabátku s těstovinami

Recept Kuřecí stehna pečená v koprovém kabátku s těstovinami má průměrné hodnocení 4.4. Recept Kuřecí stehna pečená v koprovém kabátku s těstovinami má průměrné hodnocení 4.4. Recept Kuřecí stehna pečená v koprovém kabátku s těstovinami má průměrné hodnocení 4.4. Recept Kuřecí stehna pečená v koprovém kabátku s těstovinami má průměrné hodnocení 4.4. Recept Kuřecí stehna pečená v koprovém kabátku s těstovinami má průměrné hodnocení 4.4. 
Průměrné hodnocení: 4.4/5 (33 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Stehno pečené v kabátku z čerstvého kopru, přelité máslem a pečené na vývaru, podávené se smetanovými těstovinami.
Doba přípravy receptu je 45 min
příprava 45 min
Doba vaření receptu je 1 hod 5 min
doba vaření 1 hod 5 min
Počet porcí 2
počet porcí 2
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Kopr je důležitá bylinka, která se pěstuje pro svoje semena a listy. Původně rostla divoce od severní Evropy až po západní Asii.

Ingredience

2 kuřecí stehna
25g uzené slaniny (špeku)
sůl a čerstvě mletý pepř
malý svazek čerstvého kopru
40g másla
250ml hovězího vývaru
100ml 15% smetany
200g těstovin (špagety)

Postup

Kuřecí stehna omyjte, osušte a každé stehno prošpikujte 4 klínky slaniny (viz tipy). Stehno osolte, opepřete a hustě posypte nasekaným koprem. Dejte na 30 minut dopočinout do lednice.

Troubu rozehřejte na 180°C. Maso dejte do pekáče, přelijte horkým máslem a podlijte hovězím vývarem. Pečte do měkka asi hodinu. Během pečení polévejte vývarem. Neobracejte.

Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Hotová stehna dejte na talíř, šťávu slijte do hrnce. Do pekáče dejte 50ml vody a do ní stěrkou setřete jakékoli připečené kousky masa nebo šťávy. Přidejte ke šťávě, přidejte smetanu a uveďte k varu. Dvě minuty povařte. 

Část smetanové šťávy promíchejte s těstovinami, na ně posaďte pečené kuřecí stehno, přelijte zbylou šťávou a podávejte. Pokrm můžete ozdobit čerstvým koprem.

Tipy

Slaninu nakrájejte na dlouhé obdélníčky, do masa zabořte dlouhý úzký nůž, vytáhněte a otvor zvětšete prstem. Do vzniklého otvoru vložte klínek slaniny.

Inspirace pro Vás

Jednohubky s klobásou

Recept Listové těsto pečené s klobásou, podávené s krémovou hořčičnou omáčkou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Listové těsto pečené s klobásou, podávené s krémovou hořčičnou omáčkou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Listové těsto pečené s klobásou, podávené s krémovou hořčičnou omáčkou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Listové těsto pečené s klobásou, podávené s krémovou hořčičnou omáčkou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Listové těsto pečené s klobásou, podávené s krémovou hořčičnou omáčkou má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(0)
Extra jednoduché jednohubky s dipem ze zakysané smetany a hrubozrnné hořčice.

Handi Gosht

Recept Handi Gosht má průměrné hodnocení 4.2. Recept Handi Gosht má průměrné hodnocení 4.2. Recept Handi Gosht má průměrné hodnocení 4.2. Recept Handi Gosht má průměrné hodnocení 4.2. Recept Handi Gosht má průměrné hodnocení 4.2. 
Komentáře k receptu
(0)
Pákistán - dokonalá harmonie koření doplňuje chuť skopového masa pozvolna vařeném v jogurtové omáčce.

Těstoviny s avokádem

Recept Jogurtové těstoviny s avokádem a bazalkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Jogurtové těstoviny s avokádem a bazalkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Jogurtové těstoviny s avokádem a bazalkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Jogurtové těstoviny s avokádem a bazalkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Jogurtové těstoviny s avokádem a bazalkou má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(0)
Dietní a rychlé těstoviny s bylinkovou omáčkou, s jogurtem a jarní cibulkou.

Těstoviny na červeném víně

Recept Těstoviny na červeném víně má průměrné hodnocení 4.5. Recept Těstoviny na červeném víně má průměrné hodnocení 4.5. Recept Těstoviny na červeném víně má průměrné hodnocení 4.5. Recept Těstoviny na červeném víně má průměrné hodnocení 4.5. Recept Těstoviny na červeném víně má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(0)
Rajčatová omáčka na těstoviny s lehce stravitelnou cuketou, bílými žampiony a s uzenou klobásou, dušená na červeném víně.

Bramborový guláš s klobásou

Recept Bramborový guláš s klobásou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Bramborový guláš s klobásou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Bramborový guláš s klobásou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Bramborový guláš s klobásou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Bramborový guláš s klobásou má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(0)
Levný výtečný pokrm z brambor a uzeniny bez použití zahušťovadel.

Brynzové halušky

Recept Brynzové halušky má průměrné hodnocení 4.7. Recept Brynzové halušky má průměrné hodnocení 4.7. Recept Brynzové halušky má průměrné hodnocení 4.7. Recept Brynzové halušky má průměrné hodnocení 4.7. Recept Brynzové halušky má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(0)
Slovensko - tradiční halušky s brynzou a škvařenou uzenou slaninou, posypané čerstvou zelenou pažitkou.

Hovězí na kyselých okurkách

Recept Hovězí na kyselých okurkách má průměrné hodnocení 4.5. Recept Hovězí na kyselých okurkách má průměrné hodnocení 4.5. Recept Hovězí na kyselých okurkách má průměrné hodnocení 4.5. Recept Hovězí na kyselých okurkách má průměrné hodnocení 4.5. Recept Hovězí na kyselých okurkách má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(0)
Hovězí zadní kýta dušená na zavařených okurkách a plnotučné hořčici.

Srnčí guláš

Recept Srnčí guláš má průměrné hodnocení 4.7. Recept Srnčí guláš má průměrné hodnocení 4.7. Recept Srnčí guláš má průměrné hodnocení 4.7. Recept Srnčí guláš má průměrné hodnocení 4.7. Recept Srnčí guláš má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(0)
Srnčí kýta dušená na cibuli a divokém koření podávaná s domácím karlovarským knedlíkem.
Komentáře k receptu Kuřecí stehna pečená v koprovém kabátku s těstovinami
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce