Mé Oblíbené Recepty
Krůtí hoisin
Krůtí hoisin
 

Krůtí hoisin

Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 3.4. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 3.4. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 3.4. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 3.4. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 3.4. 
Průměrné hodnocení: 3.4/5 (47 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Krůtí medailony dušené v pomalém hrnci v husté, čínské omáčce hoisin se zeleninou a žampiony, podávané s rýží.
Doba přípravy receptu je 15 min
příprava 15 min
Doba vaření receptu je 3 hod
doba vaření 3 hod
Počet porcí 2
počet porcí 2
Již bylo vloženo 2 komentářů.
zobrazit komentáře (2)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Omáčka hoisin je hustá, pronikavá omáčka z Číny. Má sladkoslanou chuť, je tmavá a používá se k masu nebo jako dip.

Ingredience

400g krůtího medailonu bez kůže
2 PL arrowrootu (lze nahradit solamylem)
sůl a čerstvě mletý pepř
1 KL oleje
2 PL omáčky hoisin (koupíte v hypermarketech)
1/2 brokolice
6 velkých žampionů
1 velká mrkev

(* PL - polévková lžíce)
(* KL - kávová lžička)

Postup

Pomalý hrnec vytřete olejem. Krůtí maso omyjte, osušte, osolte a opepřete, obalte v arrowrootu a dejte do hrnce. Maso potřete omáčkou hoisin, podlijte 150 mililitry vody, přiklopte a vařte na vysokou teplotu 3 hodiny.

Mezitím brokolici rozeberte na růžičky, žampiony a mrkev oloupejte a mrkev rozčtvrťte. Zeleninu a žampiony přidejte k masu, namočte ve šťávě a duste společně posledních 45 minut.

Tipy

Krůtí medailony můžete nahradit kuřecími horními stehny (kůži odstraňte).

Doporučuji podávat s malým kopečkem vařené rýže.

Nemáte-li pomalý hrnec, maso spolu s žampiony upečte v troubě a zeleninu poduste v páře.

Inspirace pro Vás

Bramborová polévka

Recept Bramborová polévka má průměrné hodnocení 3.7. Recept Bramborová polévka má průměrné hodnocení 3.7. Recept Bramborová polévka má průměrné hodnocení 3.7. Recept Bramborová polévka má průměrné hodnocení 3.7. Recept Bramborová polévka má průměrné hodnocení 3.7. 
Komentáře k receptu
(2)
Bramborová polévka zahuštěná celozrnnou moukou, s kořenovou zeleninou, lesními houbami a bylinkami.

Ořechový moka dort

Recept Ořechový moka dort má průměrné hodnocení 3.5. Recept Ořechový moka dort má průměrné hodnocení 3.5. Recept Ořechový moka dort má průměrné hodnocení 3.5. Recept Ořechový moka dort má průměrné hodnocení 3.5. Recept Ořechový moka dort má průměrné hodnocení 3.5. 
Komentáře k receptu
(0)
Nadýchaný vrstvený dort z mletých vlašských ořechů, šlehaných vajec a strouhanky, s kávovým krémem ze šlehačky a čokolády.
zařazeno v:

Muffiny s podmáslím a mangem

Recept Muffiny s podmáslím a mangem má průměrné hodnocení 3.4. Recept Muffiny s podmáslím a mangem má průměrné hodnocení 3.4. Recept Muffiny s podmáslím a mangem má průměrné hodnocení 3.4. Recept Muffiny s podmáslím a mangem má průměrné hodnocení 3.4. Recept Muffiny s podmáslím a mangem má průměrné hodnocení 3.4. 
Komentáře k receptu
(1)
Do těsta z podmáslí se přidají mražené jahody, borůvky a maliny a před pečením se muffiny ozdobí plátky manga.
zařazeno v:
Ovoce

Glazovaná křepelka

Recept Glazovaná křepelka má průměrné hodnocení 3.2. Recept Glazovaná křepelka má průměrné hodnocení 3.2. Recept Glazovaná křepelka má průměrné hodnocení 3.2. Recept Glazovaná křepelka má průměrné hodnocení 3.2. Recept Glazovaná křepelka má průměrné hodnocení 3.2. 
Komentáře k receptu
(1)
Kořeněné křepelky přelité máslovou glazurou z kuřecího vývaru. Pro zpestření nedělního oběda nebo k posezení s přáteli.
zařazeno v:
Zvěřina

Musaka s bramborem

Recept Musaka s bramborem má průměrné hodnocení 3.8. Recept Musaka s bramborem má průměrné hodnocení 3.8. Recept Musaka s bramborem má průměrné hodnocení 3.8. Recept Musaka s bramborem má průměrné hodnocení 3.8. Recept Musaka s bramborem má průměrné hodnocení 3.8. 
Komentáře k receptu
(4)
Řecko - kombinace masité rajčatové omáčky s kořenovou zeleninou, brambor, jemného lilku a máslové bešamelové omáčky.

Řecký salát

Recept Řecký salát má průměrné hodnocení 3.1. Recept Řecký salát má průměrné hodnocení 3.1. Recept Řecký salát má průměrné hodnocení 3.1. Recept Řecký salát má průměrné hodnocení 3.1. Recept Řecký salát má průměrné hodnocení 3.1. 
Komentáře k receptu
(1)
Řecko - jednoduchý tradiční řecký salát. Vitamínová bomba s jemným, domácím dresingem a sýrem feta.

Omáčka Marinara

Recept Omáčka Marinara má průměrné hodnocení 3.5. Recept Omáčka Marinara má průměrné hodnocení 3.5. Recept Omáčka Marinara má průměrné hodnocení 3.5. Recept Omáčka Marinara má průměrné hodnocení 3.5. Recept Omáčka Marinara má průměrné hodnocení 3.5. 
Komentáře k receptu
(1)
Itálie - omáčka z konzervovaných rajčat dušených na víně. Vhodná k těstovinám nebo například k volskému oku a pečivu.

Játrová pěna

Recept Játrová pěna s karamelizovanou cibulí má průměrné hodnocení 3.6. Recept Játrová pěna s karamelizovanou cibulí má průměrné hodnocení 3.6. Recept Játrová pěna s karamelizovanou cibulí má průměrné hodnocení 3.6. Recept Játrová pěna s karamelizovanou cibulí má průměrné hodnocení 3.6. Recept Játrová pěna s karamelizovanou cibulí má průměrné hodnocení 3.6. 
Komentáře k receptu
(9)
Šlehaná pěna z kuřecích jater, smažených na červeném víně a brandy s čerstvými bylinkami, zdobená karamelizovanou cibulí.
Komentáře k receptu Krůtí hoisin
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
Saudged
|
Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 3.4. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 3.4. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 3.4. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 3.4. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 3.4. 
2018-02-02 20:10:12
viagra online
viagra 200mg price
http://genviagrammrx.com
do i need a prescription for viagra
generic viagra
Tomáš M.
|
Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 3.4. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 3.4. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 3.4. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 3.4. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 3.4. 
2015-10-23 19:00:17
Přesně můj typ jídla. Rychlé na přípravu, jednoduché a vynikající. Někomu by mohla omáčka vadit, hoisin má svoji charakteristickou chuť, já ji mám ale pravidelně na polici ve spíži.
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce