Mé Oblíbené Recepty
Krůtí hoisin
Krůtí hoisin
 

Krůtí hoisin

Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 4.7. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 4.7. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 4.7. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 4.7. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 4.7. 
Průměrné hodnocení: 4.7/5 (6 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Krůtí medailony dušené v pomalém hrnci v husté, čínské omáčce hoisin se zeleninou a žampiony, podávané s rýží.
Doba přípravy receptu je 15 min
příprava 15 min
Doba vaření receptu je 3 hod
doba vaření 3 hod
Počet porcí 2
počet porcí 2
Již bylo vloženo 1 komentářů.
zobrazit komentáře (1)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Omáčka hoisin je hustá, pronikavá omáčka z Číny. Má sladkoslanou chuť, je tmavá a používá se k masu nebo jako dip.

Ingredience

400g krůtího medailonu bez kůže
2 PL arrowrootu (lze nahradit solamylem)
sůl a čerstvě mletý pepř
1 KL oleje
2 PL omáčky hoisin (koupíte v hypermarketech)
1/2 brokolice
6 velkých žampionů
1 velká mrkev

(* PL - polévková lžíce)
(* KL - kávová lžička)

Postup

Pomalý hrnec vytřete olejem. Krůtí maso omyjte, osušte, osolte a opepřete, obalte v arrowrootu a dejte do hrnce. Maso potřete omáčkou hoisin, podlijte 150 mililitry vody, přiklopte a vařte na vysokou teplotu 3 hodiny.

Mezitím brokolici rozeberte na růžičky, žampiony a mrkev oloupejte a mrkev rozčtvrťte. Zeleninu a žampiony přidejte k masu, namočte ve šťávě a duste společně posledních 45 minut.

Tipy

Krůtí medailony můžete nahradit kuřecími horními stehny (kůži odstraňte).

Doporučuji podávat s malým kopečkem vařené rýže.

Nemáte-li pomalý hrnec, maso spolu s žampiony upečte v troubě a zeleninu poduste v páře.

Inspirace pro Vás

Musaka s bramborem

Recept Musaka s bramborem má průměrné hodnocení 4. Recept Musaka s bramborem má průměrné hodnocení 4. Recept Musaka s bramborem má průměrné hodnocení 4. Recept Musaka s bramborem má průměrné hodnocení 4. Recept Musaka s bramborem má průměrné hodnocení 4. 
Komentáře k receptu
(35)
Řecko - kombinace masité rajčatové omáčky s kořenovou zeleninou, brambor, jemného lilku a máslové bešamelové omáčky.

Mašličky s cuketou a fazolemi

Recept Mašličky s cuketou a fazolemi má průměrné hodnocení 5. Recept Mašličky s cuketou a fazolemi má průměrné hodnocení 5. Recept Mašličky s cuketou a fazolemi má průměrné hodnocení 5. Recept Mašličky s cuketou a fazolemi má průměrné hodnocení 5. Recept Mašličky s cuketou a fazolemi má průměrné hodnocení 5. 
Komentáře k receptu
(2)
Rychlé bezmasé těstoviny s opraženou cuketou, s bílými fazolemi a s kousky oranžové papriky.

Těstovinový salát s kuřecím

Recept Studený těstovinový salát s kuřecím masem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Studený těstovinový salát s kuřecím masem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Studený těstovinový salát s kuřecím masem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Studený těstovinový salát s kuřecím masem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Studený těstovinový salát s kuřecím masem má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(4)
Osvěžující těstovinový salát s křupavou kořenovou zeleninou a kuřecím masem, ideální oběd během parných letních dnů.

Glazovaná křepelka

Recept Glazovaná křepelka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Glazovaná křepelka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Glazovaná křepelka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Glazovaná křepelka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Glazovaná křepelka má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(5)
Kořeněné křepelky přelité máslovou glazurou z kuřecího vývaru. Pro zpestření nedělního oběda nebo k posezení s přáteli.
zařazeno v:
Zvěřina

Dušené hovězí

Recept Dušené hovězí s těstovinovou rýží a bagetou má průměrné hodnocení 4.2. Recept Dušené hovězí s těstovinovou rýží a bagetou má průměrné hodnocení 4.2. Recept Dušené hovězí s těstovinovou rýží a bagetou má průměrné hodnocení 4.2. Recept Dušené hovězí s těstovinovou rýží a bagetou má průměrné hodnocení 4.2. Recept Dušené hovězí s těstovinovou rýží a bagetou má průměrné hodnocení 4.2. 
Komentáře k receptu
(74)
Měkké šťavnaté hovězí pomalu vařené na kořenové zelenině a žampionech v omáčce ovoněné červeným vínem a octem,

Hovězí na kyselých okurkách

Recept Hovězí na kyselých okurkách má průměrné hodnocení 4.8. Recept Hovězí na kyselých okurkách má průměrné hodnocení 4.8. Recept Hovězí na kyselých okurkách má průměrné hodnocení 4.8. Recept Hovězí na kyselých okurkách má průměrné hodnocení 4.8. Recept Hovězí na kyselých okurkách má průměrné hodnocení 4.8. 
Komentáře k receptu
(3)
Hovězí zadní kýta dušená na zavařených okurkách a plnotučné hořčici.

Chili con carne

Recept Chili con carne má průměrné hodnocení 4. Recept Chili con carne má průměrné hodnocení 4. Recept Chili con carne má průměrné hodnocení 4. Recept Chili con carne má průměrné hodnocení 4. Recept Chili con carne má průměrné hodnocení 4. 
Komentáře k receptu
(1)
USA - chili con carne je chlouba Texasu. Hovězí maso se pomalu dusí v pálivé omáčce z rajčat a piva s černými fazolemi.

Těstoviny s plody moře

Recept Těstoviny s plody moře má průměrné hodnocení 4.7. Recept Těstoviny s plody moře má průměrné hodnocení 4.7. Recept Těstoviny s plody moře má průměrné hodnocení 4.7. Recept Těstoviny s plody moře má průměrné hodnocení 4.7. Recept Těstoviny s plody moře má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(3)
Jednoduché a rychlé těstoviny vařené v rajčatové omáčce s plody moře. Z jednoho hrnce.
Komentáře k receptu Krůtí hoisin
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
Tomáš M.
|
Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 4.7. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 4.7. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 4.7. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 4.7. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 4.7. 
2015-10-23 19:00:17
Přesně můj typ jídla. Rychlé na přípravu, jednoduché a vynikající. Někomu by mohla omáčka vadit, hoisin má svoji charakteristickou chuť, já ji mám ale pravidelně na polici ve spíži.
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce