Mé Oblíbené Recepty
Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy
Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy
 

Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy

Recept Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy má průměrné hodnocení 4.5. Recept Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy má průměrné hodnocení 4.5. Recept Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy má průměrné hodnocení 4.5. Recept Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy má průměrné hodnocení 4.5. Recept Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy má průměrné hodnocení 4.5. 
Průměrné hodnocení: 4.5/5 (88 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Marinování králičích filetů v oleji, česneku a tymiánu zaručí nevysušené maso. S těstovinami a zálivkou s vlašskými ořechy.
Doba přípravy receptu je 3 hod
příprava 3 hod
Doba vaření receptu je 30 min
doba vaření 30 min
Počet porcí 4
počet porcí 4
Již bylo vloženo 1 komentářů.
zobrazit komentáře (1)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Chov králíků začal v České republice na začátku 20. století. Maso je jemné, lehce stravitelné a s nízkým obsahem tuku.

Ingredience

600g králičích filetů
4 stroužky česneku
3 PL olivového oleje
4 větvičky čerstvého tymiánu

2 PL octa z bílého vína
2 KL soli
1 KL dijonské hořčice
3 PL olivového oleje
200g lesních hřibů (čerstvých nebo mražených) nebo žampionů
12g hladkolisté petrželky (pouze listy)
60g vlašských ořechů
4 plátky prošuta (prosciutto crudo)
350g těstovin tagliatelle
80g parmezánu

(* PL - polévková lžíce)
(* KL - kávová lžička)

Postup

V misce smíchejte olivový olej, oloupaný a nakrájený česnek a tymián. Přidejte králičí filety a marinujte v lednici 3 hodiny.

Hřiby očistěte a nakrájejte na kousky a vařte v osolené vodě doměkka.

Připravte si zálivku. Smíchejte ocet z bílého vína, sůl, dijonskou hořčici a olivový olej. Petrželku nasekelje na jemno a přidejte do zálivky spolu s ořechy. Dejte stranou.

Troubu rozehřejte na 200°C. Plátky prošuta dejte mezi dva pečící papíry a zasendvičujte je mezi obrácená dna dvou pekáčů. Takhle slisované je pečte do křupava 10 minut.

Králičí filety vyjměte z marinády, tymián a česnek vyhoďte. Smažte je na pánvi do zlatova, asi 15 minut. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu, při slévání si dejte bokem naběračku vody, ve které se těstoviny vařily. Parmezán nastrouhejte.

Ve velké míse smíchejte slité těstoviny, naběračku vody z těstovin, ořechovou zálivku, hřiby, rozdrobené kousky pečeného prošuta a polovinu strouhaného parmezánu. Promíchejte a rozdělte na 4 talíře. Na těstoviny posaďte králičí filety a posypte zbytkem parmezánu.

Tipy

Na Zodo.cz koupíte výhodná balení všech možných ořechů a dalších dobrot.

Inspirace pro Vás

Ratatouille

Recept Ratatouille má průměrné hodnocení 5. Recept Ratatouille má průměrné hodnocení 5. Recept Ratatouille má průměrné hodnocení 5. Recept Ratatouille má průměrné hodnocení 5. Recept Ratatouille má průměrné hodnocení 5. 
Komentáře k receptu
(0)
Francie - provensálský pokrm z lilku, cukety, papriky a rajčat pro vegetariány. Vhodné jako příloha nebo samostatné jídlo.

Bublanina s posypkou

Recept Bublanina s posypkou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Bublanina s posypkou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Bublanina s posypkou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Bublanina s posypkou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Bublanina s posypkou má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(1)
Jednoduchá, vláčná bublanina. Ať použijte čerstvé ovoce či zavařeninu, pod Vašima rukama vznikne delikatesa.
zařazeno v:
Ovoce

Krůtí sendvič se sýrem

Recept Sendvič s krůtím masem, sýrem a rukolou má průměrné hodnocení 5. Recept Sendvič s krůtím masem, sýrem a rukolou má průměrné hodnocení 5. Recept Sendvič s krůtím masem, sýrem a rukolou má průměrné hodnocení 5. Recept Sendvič s krůtím masem, sýrem a rukolou má průměrné hodnocení 5. Recept Sendvič s krůtím masem, sýrem a rukolou má průměrné hodnocení 5. 
Komentáře k receptu
(1)
Rychle hotový sendvič s krůtím masem a sýrem brie doplněný chutí brusinek a ořechů.

Brokolicový krém se sýrem

Recept Brokolicový krém se sýrem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Brokolicový krém se sýrem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Brokolicový krém se sýrem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Brokolicový krém se sýrem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Brokolicový krém se sýrem má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(1)
Brokolicovému krému dodává výraznou chuť kuřecí vývar, brambory polévku zahustí a přidané mléko pokrm zjemní.

Grilovaný kapří špíz na pivě

Recept Grilovaný kapří špíz na pivě má průměrné hodnocení 4. Recept Grilovaný kapří špíz na pivě má průměrné hodnocení 4. Recept Grilovaný kapří špíz na pivě má průměrné hodnocení 4. Recept Grilovaný kapří špíz na pivě má průměrné hodnocení 4. Recept Grilovaný kapří špíz na pivě má průměrné hodnocení 4. 
Komentáře k receptu
(0)
Kapří filety grilované na špízu s cibulkou a slaninou, potírané marinádou ze světlého piva.

Houbové kari

Recept Houbové kari má průměrné hodnocení 4.5. Recept Houbové kari má průměrné hodnocení 4.5. Recept Houbové kari má průměrné hodnocení 4.5. Recept Houbové kari má průměrné hodnocení 4.5. Recept Houbové kari má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(0)
Vyzkoušejte tento exotický pokrm z lesních hub, žlutého koření kari, brambor a kokosového mléka.

Rybí paštika s křenem

Recept Rybí paštika s křenovým máslem má průměrné hodnocení 4.4. Recept Rybí paštika s křenovým máslem má průměrné hodnocení 4.4. Recept Rybí paštika s křenovým máslem má průměrné hodnocení 4.4. Recept Rybí paštika s křenovým máslem má průměrné hodnocení 4.4. Recept Rybí paštika s křenovým máslem má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(0)
Paštika z uzené makrely zjemněná máslem, s křenem pro lepší říz a křupavou francouzskou bagetou.

Cibulové chutney

Recept Cibulové chutney má průměrné hodnocení 4.3. Recept Cibulové chutney má průměrné hodnocení 4.3. Recept Cibulové chutney má průměrné hodnocení 4.3. Recept Cibulové chutney má průměrné hodnocení 4.3. Recept Cibulové chutney má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(4)
Karamelizovaná cibulka v omáčce je vhodný doplněk na ozdobu jednohubek, do sendvičů nebo k sýru, krekrům či k paštikám.
Komentáře k receptu Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
n?m linh chi h?n qu?c
|
Recept Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy má průměrné hodnocení 4.5. Recept Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy má průměrné hodnocení 4.5. Recept Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy má průměrné hodnocení 4.5. Recept Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy má průměrné hodnocení 4.5. Recept Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy má průměrné hodnocení 4.5. 
2018-08-12 05:45:50
nấm linh chi hàn quốc có tên khoa học là Ganoderma lucidum, thuộc họ nấm linh. nấm linh chi là từ lâu đã được xem là vị thuốc quý từ thiên nhiên trong việc bồi bổ sức khỏe và hỗ trợ chữa bệnh. nấm linh chi đỏ thuộc họ nấm lim, còn có tên khác như Tiên thảo, Nấm trường thọ, Vạn niên nhung. Trong "Thần nông bản thảo" người ta xếp giá nấm linh chi vào loại thượng phẩm tốt hơn cả nhân sâm.
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce