Mé Oblíbené Recepty
Koprová polévka
Koprová polévka
 

Koprová polévka

Recept Koprová polévka má průměrné hodnocení 4.2. Recept Koprová polévka má průměrné hodnocení 4.2. Recept Koprová polévka má průměrné hodnocení 4.2. Recept Koprová polévka má průměrné hodnocení 4.2. Recept Koprová polévka má průměrné hodnocení 4.2. 
Průměrné hodnocení: 4.2/5 (38 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Ochutnejte jednoduchou smetanovou polévku z kopru, na které si pochutná celá Vaše rodina.
Doba přípravy receptu je 5 min
příprava 5 min
Doba vaření receptu je 15 min
doba vaření 15 min
Počet porcí 4
počet porcí 4
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Kopr pochází z oblasti Středozemí a západní Asie a zmínky o něm najdeme již ve starověku.

Ingredience

50g másla
25g+20g polohrubé mouky
svazek kopru, zbavený silných částí, 25g
2 PL octa
2-3 KL soli 
1 kelímek 12% smetany

(* PL - polévková lžíce)
(* KL - kávová lžička)

Postup

Ke zpěněnému máslu přisypeme 25g polohrubé mouky a za stálého míchání na středním ohni po dobu pří minut smažíme do růžova. Přidáme polovinu dávky nasekaného kopru, promícháme a zalejeme 1,25 litry teplé vody a zavaříme.

V hrníčku si rozmícháme kelímek smetany s 20g mouky a prudce najednou vlejeme do polévky. Ochutíme solí a octem a vsypeme zbylý kopr (několik snítek si můžete nechat na ozdobu). Povaříme asi 10 minut, aby mouka nebyla cítit a horkou polévku podáváme.

Inspirace pro Vás

Indický chléb naan

Recept Kynutý indický chléb naan má průměrné hodnocení 3.9. Recept Kynutý indický chléb naan má průměrné hodnocení 3.9. Recept Kynutý indický chléb naan má průměrné hodnocení 3.9. Recept Kynutý indický chléb naan má průměrné hodnocení 3.9. Recept Kynutý indický chléb naan má průměrné hodnocení 3.9. 
Komentáře k receptu
(1)
Indie - kvasnicový kynutý chléb z Asie, připravený v domácí pekárně a grilovaný na másle.

Srnčí špízy

Recept Srnčí špízy má průměrné hodnocení 3.6. Recept Srnčí špízy má průměrné hodnocení 3.6. Recept Srnčí špízy má průměrné hodnocení 3.6. Recept Srnčí špízy má průměrné hodnocení 3.6. Recept Srnčí špízy má průměrné hodnocení 3.6. 
Komentáře k receptu
(0)
Srnčí maso marinované v exotické směsi ze sójové omáčky a grilované na pánvi. Na povrchu je maso hnědé, uvnitř růžové.
zařazeno v:
Zvěřina, Grilování

Banánový chlebíček

Recept Banánový chlebíček má průměrné hodnocení 4.5. Recept Banánový chlebíček má průměrné hodnocení 4.5. Recept Banánový chlebíček má průměrné hodnocení 4.5. Recept Banánový chlebíček má průměrné hodnocení 4.5. Recept Banánový chlebíček má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(2)
USA - sladký bochníček banánového chleba! Vláčný díky banánům a pouze 20 minut přípravy bez použití drahých mixérů.

Houbové kari

Recept Houbové kari má průměrné hodnocení 3.8. Recept Houbové kari má průměrné hodnocení 3.8. Recept Houbové kari má průměrné hodnocení 3.8. Recept Houbové kari má průměrné hodnocení 3.8. Recept Houbové kari má průměrné hodnocení 3.8. 
Komentáře k receptu
(2)
Vyzkoušejte tento exotický pokrm z lesních hub, žlutého koření kari, brambor a kokosového mléka.

Omáčka Marinara

Recept Omáčka Marinara má průměrné hodnocení 4.3. Recept Omáčka Marinara má průměrné hodnocení 4.3. Recept Omáčka Marinara má průměrné hodnocení 4.3. Recept Omáčka Marinara má průměrné hodnocení 4.3. Recept Omáčka Marinara má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(1)
Itálie - omáčka z konzervovaných rajčat dušených na víně. Vhodná k těstovinám nebo například k volskému oku a pečivu.

Dýňová polévka s mrkví

Recept Dýňová polévka s mrkví má průměrné hodnocení 3.9. Recept Dýňová polévka s mrkví má průměrné hodnocení 3.9. Recept Dýňová polévka s mrkví má průměrné hodnocení 3.9. Recept Dýňová polévka s mrkví má průměrné hodnocení 3.9. Recept Dýňová polévka s mrkví má průměrné hodnocení 3.9. 
Komentáře k receptu
(0)
Pečená mrkev dodá polévce krásnou barvu a přidá lehce sladkou chuť. Koření podtrhává chuť zeleniny, aniž by ji přemohlo.

Segedínský guláš

Recept Segedínský guláš má průměrné hodnocení 3.9. Recept Segedínský guláš má průměrné hodnocení 3.9. Recept Segedínský guláš má průměrné hodnocení 3.9. Recept Segedínský guláš má průměrné hodnocení 3.9. Recept Segedínský guláš má průměrné hodnocení 3.9. 
Komentáře k receptu
(0)
Známý pokrm z kysaného zelí a vepřového masa podávaný s kynutým knedlíkem.

Jahodový salát se špenátem

Recept Jahodový salát se špenátem má průměrné hodnocení 4.3. Recept Jahodový salát se špenátem má průměrné hodnocení 4.3. Recept Jahodový salát se špenátem má průměrné hodnocení 4.3. Recept Jahodový salát se špenátem má průměrné hodnocení 4.3. Recept Jahodový salát se špenátem má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(0)
Chuť jahod a špenátu doplňuje další vhodně zvolená zelenina a křupavá slanina, přelitá bazalkovo-hořčičnou zálivkou.
zařazeno v:
Saláty
Komentáře k receptu Koprová polévka
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce