
Inspirace pro Vás
Kuře Piccata

(96)
Itálie - rychle připravený kuřecí plátek přelitý jednoduchou máslovou omáčkou z bílého suchého vína s kapary.
Hovězí roštěná

(16)
Chutná a výrazná hovězí roštěná, dušená na plnotučné hořčici, s dozlatova smaženou cibulkou.
Zapečené palačinky

(12)
Palačinky plněné křupavou slaninou, dušenou brokolicí, strouhaným sýrem a jednoduchou bešamelovou omáčkou.
zařazeno v:
Vepřové maso
Vepřové maso
Moravský vrabec se zelím

(1104)
Moravský pečený vrabec z vepřového boku na cibulce, česneku a celém kmínu podávaný se sladkokyselým zelím a knedlíkem.
Sendvič s tuňákovým salátem

(14)
Šťavnatý a jemný tuňákový salát s bylinkami podávejte se zeleninou na pečivu nebo studený s těstovinami.
Těstoviny se sardinkami

(1)
Konzervované sardinky s ochucenými těstovinami, cherry rajčátky, černými olivami a s jemně sekanou paprikou.
Králičí filety s těstovinami

(87)
Marinování králičích filetů v oleji, česneku a tymiánu zaručí nevysušené maso. S těstovinami a zálivkou s vlašskými ořechy.
Krůtí stehna po provensálsku

(60)
Voňavá pečená krůtí stehna s provensálskými bylinkami a brambory z jednoho pekáče podlitá vínem.
Komentáře k receptu Karlovarský knedlík
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.