
Inspirace pro Vás
Kuřecí paprikáš s knedlíčky

(0)
Kousky kuřecího masa vařené v paprikové omáčce se zakysanou smetanou, se zvlášť vařenými jednoduchými knedlíčky.
Skopové na pivě

(0)
Starodávný recept na jednoduché skopové maso s kostí, dušené v pomalém hrnci na černém pivě a cibuli.
Minestrone

(8)
Itálie - ve své zemi je tahle hustá zeleninová polévka pevně zakořeněné, oblíbené jídlo. Zde vařená s fazolemi a těstovinou.
Pstruh ve slaninovém kabátku

(0)
Bylinkový pstruh pečený s citronem ve slanině, podávaný s výraznými jogurtovými fazolkami a s máslovými žampiony.
Sendvič s krůtím masem

(0)
Díky brusinkám mírně nasládlý sendvič s pečeným krůtím masem.
zařazeno v: Drůbeží maso, Sendviče, hamburgery a wrapy
Zeleninový vývar

(46)
Až ochutnáte tento domácí vývar, nebudete už nikdy chtít kupovaný. Nasekejte zeleninu, osmažte a uvařte a máte hotovo!
Jehněčí špízy souvlaki

(2)
Středomoří - jehněčí špízy naložené v marinádě z červeného vína, česneku a oregána.
Plněné papriky

(0)
Šťavnaté papriky plněné směsí z mletého hovězího masa, rýže, sýru a rajčatové omáčky plné chutí.
Komentáře k receptu Japonské knedlíčky Gyoza
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.