
Inspirace pro Vás
Pórkový krém s brambory

(10)
Polévkový krém z pórku, smetany a řeckého jogurtu, zdobený křupavými nitkami smažených brambor a petrželky.
Mangový salát s kuřecím

(3)
Kuřecí maso pečené na hořčici a medu podávané na zeleném salátu s mangem, přelitém domácím dresingem z octa.
Skopové na pivě

(14)
Starodávný recept na jednoduché skopové maso s kostí, dušené v pomalém hrnci na černém pivě a cibuli.
Kaše z brambor a mascarpone

(219)
Klasická bramborová kaše vylepšená přidáním pečeného česneku a italského sýru mascarpone.
Křepelka s čočkou a dýní

(199)
Křepelka smažená dozlatova na olivovém oleji podávaná s čočkou a slaninou na salátu z polníčku a řeřichy s máslovou dýní.
Vepřový burger po španělsku

(4)
Španělsko - základ tvoří mleté vepřové maso s mletou paprikou a olivami, se šafránovou majonézou a smaženou cibulkou.
Špenátové toasty s ementálem

(2)
Křupavé toasty s ementálem a vepřovou šunkou doplněné o čerstvý špenát a hořčici.
zařazeno v: Sendviče, hamburgery a wrapy, Vepřové maso
Kuřecí prsa na šalotce

(3)
Kuřecí prsa smažená v kůži, podávaná ve šťávě z kuřecího vývaru, ochucená bylinkami a česnekem, zjemněná oříškem másla.
zařazeno v:
Drůbeží maso
Drůbeží maso
Komentáře k receptu Hovězí Stroganoff
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.