
Inspirace pro Vás
Tatarák s křepelčími vejci

(71)
Tatarák trochu jinak - s nakládanou okurkou a kapary, jemně pikantní díky kapkám tabasca, zdobený křepelčím vejcem.
Pečené kuře Tandoori

(215)
Indie - kuře se marinuje v jogurtu a směsi typického indického koření 24 hodin. Po upečení se podává s kokosovou omáčkou.
Zeleninová frittata

(10)
Itálie - vyvážené jídlo podobné našim zapékaným těstovinám. S extra zeleninou, klobásou a hlavně s extra chutí.
Těstoviny s kukuřičnou omáčkou

(2)
Smetanové těstoviny v omáčce z cukrové kukuřice se šunkou. Výborné se sklenkou bílého suchého vína.
zařazeno v:
Těstoviny
Těstoviny
Kuřecí špízy s anasem

(171)
Kuřecí špízy marinované v hořčici a medu, grilované na ohni nebo pečené v troubě s ananasem, paprikou a cibulkou.
Pečená jablka

(15)
Plněná směsí z hnědého cukru a skořice, tyto pečená jablka servírujte horká během chladných dnů s kopečkem zmrzliny.
Jarní salát s balkánským sýrem

(0)
Ředkvičky a okurky jdou skvěle k sobě. Salát podávejte jako samostatný pokrm nebo jako přílohu ke grilovanému masu.
Fazolová polévka se zeleninou

(16)
Polévka se zeleninou a slaninou, zjemněná mlékem a ochucená majoránkou.
Komentáře k receptu Hamburgery se slaninou a česnekovým dipem
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.