
Inspirace pro Vás
Pstruh grilovaný na feferonkách

(1)
Pstruh grilovaný na bylince a marinádě z česneku a feferonky pro správný říz.
Salát z nových brambor

(0)
Levný jednoduchý bramborový salát se správně štiplavou zálivkou ze zakysané smetany s čerstvou pažitkou.
Koblihy ala donut

(19)
Sladké koblihy s polevou ve tvaru donutu. Jedná se o smažené kynuté těsto ve tvaru prstenu.
zařazeno v:
Fenyklová vichyssoise

(14)
Francie - polévkový krém z fenyklu, pórku a brambor zjemněný podmáslím a smetanou, zdobený uzeným lososem.
Japonské knedlíčky Gyoza

(1)
Japonsko - ručně skládané domácí knedlíčky plněné směsí mletého vepřového masa a bílého zelí s teriyaki omáčkou.
Kořeněné hrušky v čokoládě

(94)
Sladké hrušky vařené v sirupu s kořením a zázvorem máčené v čokoládě. Nejlepší jsou podávané s kopečkem zmrzliny.
zařazeno v:
Ovoce
Ovoce
Komentáře k receptu Dýňový krém
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.