Mé Oblíbené Recepty
 

Domácí kečup

Recept Domácí kečup má průměrné hodnocení 3. Recept Domácí kečup má průměrné hodnocení 3. Recept Domácí kečup má průměrné hodnocení 3. Recept Domácí kečup má průměrné hodnocení 3. Recept Domácí kečup má průměrné hodnocení 3. 
Průměrné hodnocení: 3/5 (68 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Recept na domácí kečup je v naší rodině předáván z generace na generaci. Ingredience uvařte, propasírujte a skladujte až rok.
Doba přípravy receptu je 30 min
příprava 30 min
Doba vaření receptu je 3 hod
doba vaření 3 hod
Počet porcí 5 skleniček
počet porcí 5 skleniček
Již bylo vloženo 1 komentářů.
zobrazit komentáře (1)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Na světě existuje více než 7500 druhů rajčat.

Ingredience

2kg čerstvých zralých rajčat
4 střední cibule
4 jablka
120g cukru krupice
2 KL soli, plné
250ml octa
3cm celé skořice
2 bobkové listy
2 hřebíčky
špetka mletého zázvoru
6 stroužků česneku
10 kuliček celého černého pepře
1 stonek libečku
1 KL sladké mleté papriky

(* KL - kávová lžička)

Postup

Rajčata omyjte a vykrájejte zelené vršky (tam, kde držela rajčata na stopce), cibuli a česnek oloupejte. Z jablek vykrojte jádřince (mělo by Vám zbýt asi 350g).

Rajčata, jablka a cibuli nakrájejte na kousky a dejte do velkého hrnce. Přidejte přepůlené stroužky česneku a všechny zbylé ingredience. Směs nemíchejte a uveďte k varu.

Až rajčata pustí šťávu promíchejte a vařte na střední teplotu 2-2.5 hodiny. Nezapomeňte kečup občas promíchat, aby se nepřipálil. Až kečup zhoustne, vyvaří se většina vody a jablka se rozvaří, máte hotovo.

Směs propasírujte po částech přes síto (obsah síta po každé várce vyhoďte). Kečup rozdělte do skleniček, utěsněte víčkem a zavařte na 90°C 20 minut.

Tipy

Zkontrolujte praskliny rajčat, zda nejsou infokované hmyzem či plísní.

Kečup můžete skladovat na chladném místě (ideálně ve sklepě) až jeden rok.

Inspirace pro Vás

Moravský vrabec se zelím

Recept Moravský vrabec se zelím má průměrné hodnocení 3.6. Recept Moravský vrabec se zelím má průměrné hodnocení 3.6. Recept Moravský vrabec se zelím má průměrné hodnocení 3.6. Recept Moravský vrabec se zelím má průměrné hodnocení 3.6. Recept Moravský vrabec se zelím má průměrné hodnocení 3.6. 
Komentáře k receptu
(1)
Moravský pečený vrabec z vepřového boku na cibulce, česneku a celém kmínu podávaný se sladkokyselým zelím a knedlíkem.

Kachna s červeným zelím

Recept Pečená kachna s červeným zelím a knedlí má průměrné hodnocení 3.1. Recept Pečená kachna s červeným zelím a knedlí má průměrné hodnocení 3.1. Recept Pečená kachna s červeným zelím a knedlí má průměrné hodnocení 3.1. Recept Pečená kachna s červeným zelím a knedlí má průměrné hodnocení 3.1. Recept Pečená kachna s červeným zelím a knedlí má průměrné hodnocení 3.1. 
Komentáře k receptu
(2)
Tradiční česká šťavnatá pečená kachna s křupavou kůžičkou, s červeným zelím a variací knedlíků.

Bliny s kaviárem

Recept Bliny s kaviárem má průměrné hodnocení 4. Recept Bliny s kaviárem má průměrné hodnocení 4. Recept Bliny s kaviárem má průměrné hodnocení 4. Recept Bliny s kaviárem má průměrné hodnocení 4. Recept Bliny s kaviárem má průměrné hodnocení 4. 
Komentáře k receptu
(0)
Rusko - specialita z máslového kynutého těsta z pohankové mouky, tradičně podávaná s kaviárem a vychlazeným šampaňským.

Játrová pěna

Recept Játrová pěna s karamelizovanou cibulí má průměrné hodnocení 3.7. Recept Játrová pěna s karamelizovanou cibulí má průměrné hodnocení 3.7. Recept Játrová pěna s karamelizovanou cibulí má průměrné hodnocení 3.7. Recept Játrová pěna s karamelizovanou cibulí má průměrné hodnocení 3.7. Recept Játrová pěna s karamelizovanou cibulí má průměrné hodnocení 3.7. 
Komentáře k receptu
(0)
Šlehaná pěna z kuřecích jater, smažených na červeném víně a brandy s čerstvými bylinkami, zdobená karamelizovanou cibulí.

Bublanina s posypkou

Recept Bublanina s posypkou má průměrné hodnocení 4.1. Recept Bublanina s posypkou má průměrné hodnocení 4.1. Recept Bublanina s posypkou má průměrné hodnocení 4.1. Recept Bublanina s posypkou má průměrné hodnocení 4.1. Recept Bublanina s posypkou má průměrné hodnocení 4.1. 
Komentáře k receptu
(0)
Jednoduchá, vláčná bublanina. Ať použijte čerstvé ovoce či zavařeninu, pod Vašima rukama vznikne delikatesa.
zařazeno v:
Ovoce

Plněné bramborové knedlíky

Recept Plněné bramborové knedlíky se zelím má průměrné hodnocení 4.3. Recept Plněné bramborové knedlíky se zelím má průměrné hodnocení 4.3. Recept Plněné bramborové knedlíky se zelím má průměrné hodnocení 4.3. Recept Plněné bramborové knedlíky se zelím má průměrné hodnocení 4.3. Recept Plněné bramborové knedlíky se zelím má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(0)
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem s bílým kyselým zelím a s do křupava smaženou cibulkou.

Zdravá kroupová polévka

Recept Zdravá kroupová polévka má průměrné hodnocení 3.5. Recept Zdravá kroupová polévka má průměrné hodnocení 3.5. Recept Zdravá kroupová polévka má průměrné hodnocení 3.5. Recept Zdravá kroupová polévka má průměrné hodnocení 3.5. Recept Zdravá kroupová polévka má průměrné hodnocení 3.5. 
Komentáře k receptu
(1)
Polévka plná ječných krup a zeleniny s nádechem exotiky díky zázvoru. Bez mouky, bez masa a přece plná chuti.

Pajšl

Recept Pajšl má průměrné hodnocení 3.8. Recept Pajšl má průměrné hodnocení 3.8. Recept Pajšl má průměrné hodnocení 3.8. Recept Pajšl má průměrné hodnocení 3.8. Recept Pajšl má průměrné hodnocení 3.8. 
Komentáře k receptu
(1)
Bílá polévka z drůbežích vnitřností a vepřové pleci se smetanou a strouhanou mrkví.
Komentáře k receptu Domácí kečup
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
LdfFrupe
|
Recept Domácí kečup má průměrné hodnocení 3. Recept Domácí kečup má průměrné hodnocení 3. Recept Domácí kečup má průměrné hodnocení 3. Recept Domácí kečup má průměrné hodnocení 3. Recept Domácí kečup má průměrné hodnocení 3. 
2018-02-09 20:09:42
Hello! All! viagra viagra how it works viagra online ok’
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce