Mé Oblíbené Recepty
Cornflakové sušenky
Cornflakové sušenky
 

Cornflakové sušenky

Recept Cornflakové sušenky má průměrné hodnocení 4.5. Recept Cornflakové sušenky má průměrné hodnocení 4.5. Recept Cornflakové sušenky má průměrné hodnocení 4.5. Recept Cornflakové sušenky má průměrné hodnocení 4.5. Recept Cornflakové sušenky má průměrné hodnocení 4.5. 
Průměrné hodnocení: 4.5/5 (49 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Křupavé sušenky plněné rozinkami nebo čokoládou obalované v cornflakes. Nikdo od nich nebude chtít dát ruce pryč.
Doba přípravy receptu je 20 min
příprava 20 min
Doba vaření receptu je 20 min
doba vaření 20 min
Počet porcí 20 sušenek
počet porcí 20 sušenek
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Cornflakes značky Kellog´s byly jediné cereálie, které jedli členové posádky Apollo 11.

Ingredience

125g másla, změklého
140g hnědého cukru
1 KL vanilkového extraktu
2 vejce
275g hladké mouky
100g rozinek
40g cornflaků

(* KL - kávová lžička)

Postup

Troubu rozehřejte na 180°C. V míse ušlehejte máslo, cukr a vanilkový extrakt. Po jednom přidávejte vejce a zašlehejte je do směsi. Vařečkou vmíchejte mouku a rozinky.

Plech vyložte papírem na pečení. V míse rukou rozdrďte cornflaky. Z těsta válejte malé kuličky (z těsta by Vám mělo vzniknout 20 sušenek), které obalujte v cornflake. Přemistěte je na plech a mírně stlačte. Mezi sušenkami nechte rozestupy 3 centimetry.

Pečte ve vyhřáté troubě 18-20 minut. Před podáváním nechte kompletně zchládnout.

Tipy

Část nebo všechny rozinky můžete nahradit čokoládou nebo sušeným ovocem.

Skladujte v neprodyšném obalu mimo přímé slunce až 3 dny.

Inspirace pro Vás

Dýňové pyré

Recept Dýňové pyré má průměrné hodnocení 4.4. Recept Dýňové pyré má průměrné hodnocení 4.4. Recept Dýňové pyré má průměrné hodnocení 4.4. Recept Dýňové pyré má průměrné hodnocení 4.4. Recept Dýňové pyré má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(1)
Pyré z dýně, které pokud hned nespotřebujete, můžete zamrazit a provonět domov podzimem pokrmy z pyré i v zimě.
zařazeno v:

Sendviče se sekanou

Recept Sendviče se sekanou a volským okem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Sendviče se sekanou a volským okem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Sendviče se sekanou a volským okem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Sendviče se sekanou a volským okem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Sendviče se sekanou a volským okem má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(0)
Zbyla Vám sekaná od oběda a nevíte co s ní? Vyzkoušeje ji s plátky toastového chleba, slaninou a volským okem.

Fenyklová vichyssoise

Recept Fenyklová vichyssoise s podmáslím má průměrné hodnocení 4.4. Recept Fenyklová vichyssoise s podmáslím má průměrné hodnocení 4.4. Recept Fenyklová vichyssoise s podmáslím má průměrné hodnocení 4.4. Recept Fenyklová vichyssoise s podmáslím má průměrné hodnocení 4.4. Recept Fenyklová vichyssoise s podmáslím má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(1)
Francie - polévkový krém z fenyklu, pórku a brambor zjemněný podmáslím a smetanou, zdobený uzeným lososem.

Muffiny s podmáslím a mangem

Recept Muffiny s podmáslím a mangem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Muffiny s podmáslím a mangem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Muffiny s podmáslím a mangem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Muffiny s podmáslím a mangem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Muffiny s podmáslím a mangem má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(5)
Do těsta z podmáslí se přidají mražené jahody, borůvky a maliny a před pečením se muffiny ozdobí plátky manga.
zařazeno v:
Ovoce

Pomalu dušená telecí líčka

Recept Telecí líčka pomalu dušená na červeném víně s kokosovým mlékem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Telecí líčka pomalu dušená na červeném víně s kokosovým mlékem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Telecí líčka pomalu dušená na červeném víně s kokosovým mlékem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Telecí líčka pomalu dušená na červeném víně s kokosovým mlékem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Telecí líčka pomalu dušená na červeném víně s kokosovým mlékem má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(1)
Měkká telecí líčka pomalu dušená ve vlastní šťávě, se zeleninou a červeným vínem, podávaná s celou mrkví a bramborovou kaší.

Krůtí stehna po provensálsku

Recept Pečená krůtí stehna po provensálsku má průměrné hodnocení 4. Recept Pečená krůtí stehna po provensálsku má průměrné hodnocení 4. Recept Pečená krůtí stehna po provensálsku má průměrné hodnocení 4. Recept Pečená krůtí stehna po provensálsku má průměrné hodnocení 4. Recept Pečená krůtí stehna po provensálsku má průměrné hodnocení 4. 
Komentáře k receptu
(30)
Voňavá pečená krůtí stehna s provensálskými bylinkami a brambory z jednoho pekáče podlitá vínem.

Bramborová polévka

Recept Bramborová polévka má průměrné hodnocení 4.3. Recept Bramborová polévka má průměrné hodnocení 4.3. Recept Bramborová polévka má průměrné hodnocení 4.3. Recept Bramborová polévka má průměrné hodnocení 4.3. Recept Bramborová polévka má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(15)
Bramborová polévka zahuštěná celozrnnou moukou, s kořenovou zeleninou, lesními houbami a bylinkami.

Dýňový krém

Recept Dýňový krém má průměrné hodnocení 4.6. Recept Dýňový krém má průměrné hodnocení 4.6. Recept Dýňový krém má průměrné hodnocení 4.6. Recept Dýňový krém má průměrné hodnocení 4.6. Recept Dýňový krém má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(0)
Hedvábně jemný barevný krém připravený z dýně hokkaido, s kokosovým mlékem a zeleným koriandrem.
Komentáře k receptu Cornflakové sušenky
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce