Mé Oblíbené Recepty
Bylinkové máslo
 

Bylinkové máslo

Recept Bylinkové máslo má průměrné hodnocení 4.7. Recept Bylinkové máslo má průměrné hodnocení 4.7. Recept Bylinkové máslo má průměrné hodnocení 4.7. Recept Bylinkové máslo má průměrné hodnocení 4.7. Recept Bylinkové máslo má průměrné hodnocení 4.7. 
Průměrné hodnocení: 4.7/5 (6 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Recept na máslo se směsí čerstvých bylinek, ochucené červeným vínem (volitelné).
Doba přípravy receptu je 10 min
příprava 10 min
Počet porcí 150g másla
počet porcí 150g másla
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Světový rekord v pojídání másla drží Donald Lerman. Za 5 minut stihl spořádat 800g soleného másla.

Ingredience

150g změklého másla
4 PL suchého červeného vína (můžete použít i bílé)
sůl a čerstvě mletý pepř podle chuti
směs vašich oblíbených čerstvých bylinek, například petrželka, bazalka, oregáno, pažitka
1-2 stroužky česneku

(* PL - polévková lžíce)

Postup

Česnek oloupejte a rozčtvrťte. Všechy ingredience dejte do misky a ponorným mixérem rozmixujte do hladka.

Tipy

Máslo je vhodné na pečivo (pečivo nařízněte a potřete máslem, poté grilujte do zlatova) i na maso (například na steaky).

Inspirace pro Vás

Pstruh grilovaný na feferonkách

Recept Pstruh grilovaný na feferonkách a česneku má průměrné hodnocení 5. Recept Pstruh grilovaný na feferonkách a česneku má průměrné hodnocení 5. Recept Pstruh grilovaný na feferonkách a česneku má průměrné hodnocení 5. Recept Pstruh grilovaný na feferonkách a česneku má průměrné hodnocení 5. Recept Pstruh grilovaný na feferonkách a česneku má průměrné hodnocení 5. 
Komentáře k receptu
(0)
Pstruh grilovaný na bylince a marinádě z česneku a feferonky pro správný říz.

Omáčka z fazolových lusků

Recept Omáčka z fazolových lusků má průměrné hodnocení 4.5. Recept Omáčka z fazolových lusků má průměrné hodnocení 4.5. Recept Omáčka z fazolových lusků má průměrné hodnocení 4.5. Recept Omáčka z fazolových lusků má průměrné hodnocení 4.5. Recept Omáčka z fazolových lusků má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(3)
Oblíbená pochoutková zelenina ve smetanovém základu s bramborem a vejcem; vhodné nejen pro vegetariány.

Vepřové plátky na hořčici

Recept Přírodní vepřové plátky na hořčici má průměrné hodnocení 4.8. Recept Přírodní vepřové plátky na hořčici má průměrné hodnocení 4.8. Recept Přírodní vepřové plátky na hořčici má průměrné hodnocení 4.8. Recept Přírodní vepřové plátky na hořčici má průměrné hodnocení 4.8. Recept Přírodní vepřové plátky na hořčici má průměrné hodnocení 4.8. 
Komentáře k receptu
(0)
Vepřové plátky na cibulce a kyselých okurkách dušené v hořčičné omáčce.
zařazeno v:
Vepřové maso, Rýže

Kachna na medu

Recept Kachna na medu má průměrné hodnocení 4.3. Recept Kachna na medu má průměrné hodnocení 4.3. Recept Kachna na medu má průměrné hodnocení 4.3. Recept Kachna na medu má průměrné hodnocení 4.3. Recept Kachna na medu má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(5)
Kachna pečená v marinádě obsahující med a dijonskou hořčici s voňavou čínskou směsí pěti koření, kterou si můžete vyrobit i doma.

Glazovaná křepelka

Recept Glazovaná křepelka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Glazovaná křepelka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Glazovaná křepelka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Glazovaná křepelka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Glazovaná křepelka má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(0)
Kořeněné křepelky přelité máslovou glazurou z kuřecího vývaru. Pro zpestření nedělního oběda nebo k posezení s přáteli.
zařazeno v:
Zvěřina

Tzatziki

Recept Tzatziki má průměrné hodnocení 4.5. Recept Tzatziki má průměrné hodnocení 4.5. Recept Tzatziki má průměrné hodnocení 4.5. Recept Tzatziki má průměrné hodnocení 4.5. Recept Tzatziki má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(1)
Řecko - příloha vhodná ke grilovaným masům převážně ze salátové okurky a řeckého jogurtu.

Játrová pěna

Recept Játrová pěna s karamelizovanou cibulí má průměrné hodnocení 4.5. Recept Játrová pěna s karamelizovanou cibulí má průměrné hodnocení 4.5. Recept Játrová pěna s karamelizovanou cibulí má průměrné hodnocení 4.5. Recept Játrová pěna s karamelizovanou cibulí má průměrné hodnocení 4.5. Recept Játrová pěna s karamelizovanou cibulí má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(0)
Šlehaná pěna z kuřecích jater, smažených na červeném víně a brandy s čerstvými bylinkami, zdobená karamelizovanou cibulí.

Brynzové halušky

Recept Brynzové halušky má průměrné hodnocení 4.7. Recept Brynzové halušky má průměrné hodnocení 4.7. Recept Brynzové halušky má průměrné hodnocení 4.7. Recept Brynzové halušky má průměrné hodnocení 4.7. Recept Brynzové halušky má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(0)
Slovensko - tradiční halušky s brynzou a škvařenou uzenou slaninou, posypané čerstvou zelenou pažitkou.
Komentáře k receptu Bylinkové máslo
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce