Mé Oblíbené Recepty
Bündnerská ječná polévka
Bündnerská ječná polévka
 

Bündnerská ječná polévka

Recept Bündnerská ječná polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Bündnerská ječná polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Bündnerská ječná polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Bündnerská ječná polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Bündnerská ječná polévka má průměrné hodnocení 4.9. 
Průměrné hodnocení: 4.9/5 (29 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Švýcarsko - polévka z ječných krup se zeleninovým základem vařená v masovém vývaru se smetanou.
Doba přípravy receptu je 20 min
příprava 20 min
Doba vaření receptu je 60 min
doba vaření 60 min
Počet porcí 4
počet porcí 4
Již bylo vloženo 84 komentářů.
zobrazit komentáře (84)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Bündnerfleisch, neboli bündnerské maso, je pochoutka ze švýcarského kantonu Graubünden. Skládá se převážně z hovězího masa a před zráním, které trvá 3-5 týdnů v teplotách blížících se nule, se nakládá do bílého vína a směsi koření.

Ingredience

1 cibule
1 tenký pórek
2 mrkve
150g celeru
50g uzeného masa
25g másla
100g ječných krupek
1 PL hladké mouky
1300ml masového vývaru
40g bündnerského masa
100g smetany
sůl a pepř podle chuti
čerstvá pažitka na ozdobu

(* PL - polévková lžíce)

Postup

Cibuli, mrkev a celer oloupejte a spolu s bílou částí pórku nakrájejte na malé kousky. Uzené maso nakrájejte na kostičky. Troubu předehřejte na 200°C.

V hrnci rozehřejte máslo a osmažte na něm zeleninu, 5 minut. Přidejte nakrájenou šunku a smažte další 2 minuty. Ke směsi přisypte ječné krupky, zaprašte moukou, minutu za stálého míchání smažte a zalijte vývarem. Při nízké teplotě vařte pod pokličkou asi jednu hodinu nebo dokud nebudou krupky měkké. Pokud je potřeba, přilévejte vodu nebo vývar.

V pekáči na pečícím papíře opečte v troubě do křupava bündnerské maso nakrájené na plátky. Až kroupy změknou, do polévky vmíchejte smetanu a ohřejte, dále už však polévku nevařte. Rozdělte do talířů a ozdobte bündnerským pečeným masem a sekanou pažitkou.

Inspirace pro Vás

Bramborový guláš s klobásou

Recept Bramborový guláš s klobásou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Bramborový guláš s klobásou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Bramborový guláš s klobásou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Bramborový guláš s klobásou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Bramborový guláš s klobásou má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(36)
Levný výtečný pokrm z brambor a uzeniny bez použití zahušťovadel.

Těstoviny s tuňákem a kapary

Recept Těstoviny s tuňákem a kapary ve vinné omáčce má průměrné hodnocení 4. Recept Těstoviny s tuňákem a kapary ve vinné omáčce má průměrné hodnocení 4. Recept Těstoviny s tuňákem a kapary ve vinné omáčce má průměrné hodnocení 4. Recept Těstoviny s tuňákem a kapary ve vinné omáčce má průměrné hodnocení 4. Recept Těstoviny s tuňákem a kapary ve vinné omáčce má průměrné hodnocení 4. 
Komentáře k receptu
(1)
Tuňákové těstoviny na bílém víně s kapary. Máte-li rádi kombinaci tuňáka a těstovin, tento recept musíte vyzkoušet.

Vepřové plátky na houbách

Recept Vepřové plátky na houbách má průměrné hodnocení 4.4. Recept Vepřové plátky na houbách má průměrné hodnocení 4.4. Recept Vepřové plátky na houbách má průměrné hodnocení 4.4. Recept Vepřové plátky na houbách má průměrné hodnocení 4.4. Recept Vepřové plátky na houbách má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(3)
Vepřové plátky na houbách dušené s jalovcem a cibulkou podávané s rýží.
zařazeno v:
Vepřové maso, Houby, Rýže

Sendvič s jehněčím masem

Recept Sendvič s jehněčím masem, pečenými rajčaty a citronovou majonézou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Sendvič s jehněčím masem, pečenými rajčaty a citronovou majonézou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Sendvič s jehněčím masem, pečenými rajčaty a citronovou majonézou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Sendvič s jehněčím masem, pečenými rajčaty a citronovou majonézou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Sendvič s jehněčím masem, pečenými rajčaty a citronovou majonézou má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(0)
Sytý gurmánský sendvič plněný pečenými rajčaty, šťavnatým jehněčím masem a citronovou majonézou s pečeným česnekem.

Vepřové výpečky se špenátem

Recept Vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(17)
Vepřové výpečky na kmíně s cibulkou s krémovým špenátem a domácím bramborovým knedlíkem

Kaše z brambor a mascarpone

Recept Bramborová kaše s pečeným česnekem a mascarpone má průměrné hodnocení 4.4. Recept Bramborová kaše s pečeným česnekem a mascarpone má průměrné hodnocení 4.4. Recept Bramborová kaše s pečeným česnekem a mascarpone má průměrné hodnocení 4.4. Recept Bramborová kaše s pečeným česnekem a mascarpone má průměrné hodnocení 4.4. Recept Bramborová kaše s pečeným česnekem a mascarpone má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(67)
Klasická bramborová kaše vylepšená přidáním pečeného česneku a italského sýru mascarpone.
zařazeno v:
Brambory, Přílohy

Ryba pečená v alobalu

Recept Ryba pečená v alobalu s fenyklem a limetkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Ryba pečená v alobalu s fenyklem a limetkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Ryba pečená v alobalu s fenyklem a limetkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Ryba pečená v alobalu s fenyklem a limetkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Ryba pečená v alobalu s fenyklem a limetkou má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(1)
Ryba s bílým masem naložená ve svěží limetkové marinádě, pečená v troubě s kousky fenyklu a červené cibule.

Kachní prsa se švestkami

Recept Kachní prsa se švestkami má průměrné hodnocení 4.4. Recept Kachní prsa se švestkami má průměrné hodnocení 4.4. Recept Kachní prsa se švestkami má průměrné hodnocení 4.4. Recept Kachní prsa se švestkami má průměrné hodnocení 4.4. Recept Kachní prsa se švestkami má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(3)
Kachní prsíčka s křupavou kůrčičkou, která se pečou se zralými, šťavnatými švestkami na zázvoru a bobkových listech.
zařazeno v:
Drůbeží maso
Komentáře k receptu Bündnerská ječná polévka
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
EdwardWah
|
Recept Bündnerská ječná polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Bündnerská ječná polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Bündnerská ječná polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Bündnerská ječná polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Bündnerská ječná polévka má průměrné hodnocení 4.9. 
2019-08-08 21:07:08
Hello everyone!
I want to present you the best site for sex Dating. Click on me ...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Хочу представить вам лучший сайт для секс знакомств. Нажми на меня ...
bfaswore
|
Recept Bündnerská ječná polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Bündnerská ječná polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Bündnerská ječná polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Bündnerská ječná polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Bündnerská ječná polévka má průměrné hodnocení 4.9. 
2019-04-13 16:56:43
http://pharmacystorefvnh.com/ - canadian pharmacy king natural viagra alternative canada drug pharmacy
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce